زمان_خلاء مدیر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 353 عنوان چی بخورم | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 17 پست ساعت ۷ بیدارشدم و خیلی گرسنمه ولی دلم هیچی نمیخاد ن پنیر ن کره ن شیر ن نون ن تخم مرغ نمیدونم چمه دلم یه چیزی میخاد ولی نمیدونم چرادلم غذا میخاد یه غدایی مثل ماکارانی ولی اخه تو صبونه غذای سنگین؟چمه اخه تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا 1399/05/28 | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زمان_خلاء مدیر استارتر عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 353 😂😂😂پاشو پاشو یه پنیر خیار بخور خودت رو راحت کن 😂فک میکنی با پنیر خیار گرسنگیم رفع میشه میگم حس هیولا بودن هی دلمبرنج میخاد سیبزمینی میخام خیارشور دلممیخاد ب ترشی نمک فراوان بزنم و بخورم تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 😂فک میکنی با پنیر خیار گرسنگیم رفع میشه میگم حس هیولا بودن هی دلمبرنج میخاد سیبزمینی میخام ... به چاقی بعد این غذاها فک کنم اشتهات به کل کور میشه😑 نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
71parvaneh عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 15944 اصلا معده درد میگیرمه اونجوری ولی دلم غذای کامل میخاد و ازچیزای صبونه خوشم نمیاد دلم خیارشور ... 😅منم امروز صبحونه ماکارانی خوردم با خیارشور و گوجه