2777
2789

کلاه برداریه منم میخاستم عضو بشم. 😃تایپیست واقعا حرفای مشاورش رو شنیدی چی میگه؟ میگه بسابقه ای هس هرکس از تو ی گروه زوتر تایپ کنه بهش حقوق میدن. ب بقیه هم مبلغ کمی تعلق میگیره. بعد از بین هزارنفر همه ی نوع متن رو بنویسن اینا بدردچیشون میخوره. 😒ه

خب از مال ی نفر صدتا کپی میتونن بگیرن. 

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاه برداریه منم میخاستم عضو بشم. 😃تایپیست واقعا حرفای مشاورش رو شنیدی چی میگه؟ میگه بسابقه ای هس ه ...

راست میگین؟من درفکرش بودما خوب شداقدام نکردم پس . اینجام کلاهبرداری اخه تواین اوضاع

راست میگین؟من درفکرش بودما خوب شداقدام نکردم پس . اینجام کلاهبرداری اخه تواین اوضاع

منم میخاستم عضو بشم. همسرم گفت این کاملا کلاه برداری هست وهرچی با شماره دفترشون تماس میگرفتم بهونه میوردن جواب نمیدادن. بعد توی کانال ایقد یعنی کرده بودن رو نقاط ضعف هرانسانی دست بزارن و طرف جذب کنن ک شیطانم گول میخورد. میگفت پلیس فتا تماس بگیرید بپرسید وایا ی موضوع گفته بود ک قبلا ی سایت شبیه ما ساخته شده بوده و از مردم کلاه برداری میکرده.. 

قسمتی ک پول واریز کن واسه ثبت نام معلوم نیست شاید شماره کارت بزنی یهو کارتای بانکیت حک کنن. 

منم یکی پیدا کردم ۳۵ تومن هزینه ثبت نام داره! یعنی میگی الکیه؟نرم؟

نرو کاملا الکیه اگه واقعا راست باشه میگه پول ثبت نام رو از حقوق اولیت کم میکنم