2821
2789
عنوان

ختم۴۰ روز با زیارت عاشورا درایام محرم و اوایل ماه صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 64213 بازدید | 12211 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلی ارزو دارم 

ظهور اقا امام زمان و نابودی فقر و خیانت و کرونا 

بعد اینکه امسال کنکورا خوب بدم

اینده ی خوبی داشته باشم

خوشبخت باشم 

پدرو مادر و داداشم همیشه موفق و شادوسلامت کنارم باشند

انشالله امضای امام حسین پای تک تک ارزوهاتون باشه

میشه برام یه صلوات بفرستید؟اگه فرستادید بگید من براتون بفرستم  
چرا وقتی میای نی نی سایت، نمیای تاپیک سوره حشر لایک کنی، بقیه گروه میان تو خصوصی و معترض میشن. کچل ش ...

شما هر وقت منو صدا زدی لایک کردم عزیزم 

ولی در کل من میخونم 

حالا یادم میره لایک کنم 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
شما هر وقت منو صدا زدی لایک کردم عزیزم  ولی در کل من میخونم  حالا یادم میره لایک کنم&nbs ...

میدونم. اما وقت نمی کنم که هر روز تگ تون کنم. بقیه میان تو خصوصی مدام میپرسن که چرا همه نمیان لایک کنن!

الان بیایید تو تاپیک و پستهای چند روز اخیر رو لایک کنید. ممنون. فکر کنم دیروز نوبت شما بود.

بالاخره یه روز میاد که احمدها به تاریخ بپیوندن!!! از افتخاراتم در زندگی: ۱. دلم نمی خواد مادر باشم ۲. عمه نیستم (عمه فحش خورش بالاست)
@ami71     @میمونمت     @ادرررررررینا_محمدی    

ممنونم عزیزم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩ مرسی که به یادم بودی 🌺🌺🌺

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
آره خدایی من پیش خودم می گفتم چرا29نفر لا یک میکنن ولی اسامی 40نفره ..

به منظور کچل شدن من، روند اینجوری شده 😌😤

توجه نمی کنن یا فراموش میکنن. مدام باید دنبالشون بگردم.

بالاخره یه روز میاد که احمدها به تاریخ بپیوندن!!! از افتخاراتم در زندگی: ۱. دلم نمی خواد مادر باشم ۲. عمه نیستم (عمه فحش خورش بالاست)
میدونم. اما وقت نمی کنم که هر روز تگ تون کنم. بقیه میان تو خصوصی مدام میپرسن که چرا همه نمیان لایک ک ...

عزیزم تو تاپیک نوشته بودی کشف بزنید .خودت چطوری زدی؟من بجا خوندم ممکنه تسخیر بشم توسط اجنه ..بجا هم بود اونا میان بیدار میکنن آدمو ک خواب نبینه میشه ر اهنماییم کنی

به منظور کچل شدن من، روند اینجوری شده 😌😤 توجه نمی کنن یا فراموش میکنن. مدام باید دنبالشون بگردم.

آخی کارشماهم سخته انشالله نتیجه کچلیت رو ببینی ک ما رو دور هم جمع کردی و اول از همه حاجت رواشی گلم

@برفکی     @مامانبزرگپانیذ     @دایناسور_صورتی     @دایناسورم ...

ممنون عزیزم😘🌹

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)