2777
2789
عنوان

کتابخانه ☺💖

231 بازدید | 4 پست

وای بچه‌ها من عااااشق کتابخونه هستم😍

ولی فعلا نمیتونم تهیه کنم میشه یه روش ساده بهم بگین برا درست کردن کتابخونه؟💖

نمیشه ته هیچ شبِ تاریکی صبح و طلوع نباشه💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاکفشی کوچیک از این سه طبقه ها پلاستیکی یا فلزی  بگیر توش کتاب بچین. دبجی کالا هم کتابخونه های خوب و با قیمت مناسب داره یا توی کشورهایی که لازم نداریم تاب بزار یا توی کیف هایی که دیگه لازم نداری تو اینترنت هم ایده زیاده سرچ کن ایده برای کتابخونه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

چندتا جعبه ميوه بذار روهم طوريكه سرش رو به خودت باشه كتاباتو مثل كتابخونه بچين توش 

يه روش هم هست بايد هزينه كنى يه صفحه هاى فلزى چهارخونه هست كه بهم وصل ميشن مكعب مربع ميسازن رنگى هستن بعضى از پلاستيك فروشيها دارن از اونها هم ميتونى بخرى خودت كتابخونه بسازى ولى بايد وصلش كنى به ديوار كه سنگين ميشه نيفته اين روش خوبيش اينه كه ديگه احتياج به كتابخونه واقعى ندارى چون دكوراتيو و خوشگله كتابهاتم بيشتر بشه بعدا ميتونى بهش طبقه اضافه كنى 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود