2777
2789

بزار گلم🌹

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم مرسی....امکان اشتباهش نیست؟؟

پریودت عقبذافتاده؟؟؟اگ افتاده درسته...حالا یگی دیگه هم دورکز دیگه بذار اگه موعد پری نرسیده

الهی زنده باشیم و دوران پسا کرونا رو ببینیم...         الهی که سرانجامش مثل پسا برجام نباشه......
اره عزیزم مرسی....امکان اشتباهش نیست؟؟

امکان اشتباهش نیس.فقط چون از موعدت گذشته سعی کن امروز یا فردا آزمایش بتا بدی تیترش مشخص بشه و برو زیر نظر متخصص

آزمایشات و معاینات اول بارداری خیلی مهمه

خیلی خوشحال شدم برات

مبارکه😍

ممنون عزیزدلم.بتا باید چقدر باشه برای بارداری؟؟

بالای ۳۰ بارداریه

ولی چون شما یه هفته عقب انداختی باید بالای ۱۰۰۰ باشه فک کنم😍

تو خوشحالیت واسه منو همه اونا که منتظر همچنین صحنه ای هستن که بی بی چک مثبت بشه و باردار باشن هم دعا کن فاطمه بانو😍😘🙏