2777
2789
عنوان

با یه همکلاسی های دانشگاه تو خارج اشنا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 85 پست
خوب چی میشه اولا دوسش دارم دوما که پولداره

اگه ازدواج رسمی کنید 

فک کنم طلاق تو امریکا اینجوری باشه ک همه چی نصف میشه 

پس دستتون خالی نمیمونه 

خودتونم از اولش برید سرکار

طرفتونو خوب بشناسید

بعد تصمیم بگیرید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آقایونم میتونن کادبری شون رو به خواهرشون بدن؟😁

اره ولی باااید خواهرشون متاهل و در قید حیات باشه🤣

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
🙏🙏🙏 من که همیشه هستم،  😁😁😁

پس من نبودم ، 🥴 منم ک بودم 🤔.... 

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
خدا شفات بده واسه بدبینیت

ممنون از دعای قشنگت😜

واقعا که خجالت بکش

🤔🤔 من میگم برای اینکه کاربرا شما رو اشتباه نگیرن، قبلش اعلام کنید خودتون هستید یا خواهرتون، اینکه ناراحتی نداره، ضمنا من میرم از تاپیکتون.

موفق باشید

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج
چه بد، اخه داداش ندارم که، به درد بابام هم نمیخوره اینحا😁

من یه بار بابامو آوردم اینجا البته مقصر خودش بود هی می گفت چرا سرت تو گوشیه؟یه دیقه رفتم دستشویی اومدم دیدم تو جاهای ناجور پست گذاشته راهکار داده تازه اولشم عزیزم گذاشته بود شانس آوردم تابلو نشد که بابامه وگرنه تعلیق میشدم 😶