2777
2789

سلام شبتون بخیر خانما میشه کمک کنید باردارم هفته ششم شدیدا کمرم درد میکنه و پهلوهام و پای راستم درد رحم هم دارم باید چیکار کنم سر بارداری اولم اینجوری نبودم خیلی درد دارم از عصر تا الان خواهشا راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کمر درد و شکم درد در بارداری خیلی طبیعیه مخصوصا در ۳ ماهه اول . من نمیخوام بترسونمت ولی من تو یکی از بارداری هام یه روز کمر درد وحشتناکی داشتم که نمی تونستم سرپا بایستم و فرداش تمام شد . بعد از از چند روز فهمیدم که اون روز فهمیدم که اون روز بچم سقط شده بود من نمیدونستم .‌کمر درد اگر خیلی شدید باشه ممکنه ممکنه علامت سقط باشه ولی شما نترس .مال شما طبیعیه و با استراحت کمتر میشه

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
پهلوهام درد میکنه چیکار باید کنم خیلی درد دارم جوریه که ب زور پامو برمیدارم

پهلو درد در سه ماهه دوم خوب میشه . منم خیلی داشتم الان خوب شدم

عزیزم کمر درد و شکم درد در بارداری خیلی طبیعیه مخصوصا در ۳ ماهه اول . من نمیخوام بترسونمت ولی من تو ...

نکنه داره سقط میشه اخه خیلیه دردم شما سر بارداری ک درد داشتین جنسیت بچتون چی بود؟ میگم شاید ربط داشته باشه

نکنه داره سقط میشه اخه خیلیه دردم شما سر بارداری ک درد داشتین جنسیت بچتون چی بود؟ میگم شاید ربط داشت ...

اولا که اصلا ربطی به جنسیت نداره . دوم اینکه من توی  ۷ هفته سقط شد نمیدونم جنسیتش چی بود. یه بار قبلش هم توب ۱۰ هفته سقط کرده بودم ولی اون دفعه از این کمردردا نداشتم

اولا که اصلا ربطی به جنسیت نداره . دوم اینکه من توی  ۷ هفته سقط شد نمیدونم جنسیتش چی بود. یه با ...

بچم خوابه ۶ ماهشه بیمارستان هم نمیتونم ببرمش  اگ الان بخوام برم خیلی میترسم از علایم سقط باشه شیاف پروژسترون خوب نیست واسه درد 

اینوقت شب کجا برم بیمارستان هم محیطش الوده

نه امشب ، فردا برو پبش دکتر خودت . بعدش اگر این کمردرد خدای نکرده علامت سقط باشه یعنی اینکه دیگه کار از کار گذشته . ولی تا فردا استراحت کن غیر از دستشویی از جات بلند نشو و اگر شیاف پروژسترون داری یه دونه بزار . و از همه مهمتر توکلت به خدا باشه چون تا خدا نخواد هیچ اتفای واسه بچت نمیافته