2777
2789
عنوان

واسه با اراده شدن چه سوره ای بخونم، خیلی تنبلم :'(

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 23 پست
حالا همه نریزن سرم حوصله توضیح و بحث ندارم.هر کسی میتونه تحقیق کنه ولی یه راهش اینه که آهنگ گوش ند ...

به شدت باهات موافقم..البته من کلا اهل موزیک نیستم، نه به دلایل مذهبی و اینا، فقط گوشم زود خسته میشه، واسه همین اصولا فقط تو ماشین گاهی موزیک میذاریم

خودمم، نه بیشتر نه کمتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا.. شوهر منم ازم دلخور میشه، خیلی وقتا غذا هم نداریم از بیرون یه چیزی میگیره شوهر ببچاره ام&nb ...

نه دیگه من غدا میزارم به دخترم میرسم ولی دیگه به زور همش اعصابم داغونه دوست دارم استراحت کنم

اول صبح هفتاد بار استغفار کن یازده تا صلوات هم بفرسم...منم خیییییلی تنبلم وقتی این کارا میکنم زرنگ م ...

مرسی عزیزم، اگه صبح بیدار باشم حتما

خودمم، نه بیشتر نه کمتر
مرسی عزیزم، اگه صبح بیدار باشم حتما

از هر ساعتی که بیدار شدی بفرس به نظرم عااالیه...چون من خودمم ادم تنبلیم و از این وافعا نتیجه گرفتم

اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی...  وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160
کسلی نه برای تقویت اراده کسلی ممکنه مشکل جسمی داشته باشه مثلا کمبود ویتامین ها مخصوصا دی

کلا من تنبلم ارادم ضعیفه آره خیلی کمبود ویتامین دارم صبحها دیر بیدار میشم از خودم بدم میاد 😑