2777
2789

سلام دوستان.خانواده شوهرم نمونه هستند! واسه عقد وعروسی در حد یک هزاری به شوهرم کمک نکردن‌.حتی هدیه سرعقد ندادند.کلا تو هیچ چیزی نمیشه روشون حساب کرد‌.هر دو ماه یکروز میریم خونشون که کلی چشم وابرو میان.چند روز پیشم رفتیم اونجا، شب دخترم که۳سالشه بلند شد گریه کرد کلی غر زدند و پدرشوهرم برگشته بهش میگه این بچه دیوونست!!! و کلی اخم وتخم! صبحش دیگه فرار کردم.مادرشوهرم بعد از دوماه که منو دیده برگشته میگه اون زناییکه باشوهرشون مهربون نیستن یهو چشمشونو باز میکنن میبینن یه زن دیگه کنار شوهرشونه! در صورتیکه منو شوهرم همو خیلی دوست داریم‌.با همه بدبختیاش ساختم.هیچ وقت ازشون توقعی نداشتم.بخدا دلم گرفته.میخام دیگه باهاشون قطع رابطه کنم.۶ساله خسته شدم ازین بی توجهی ها و بی احترامیاشون

پسرگلم قلبم فقط بخاطر تو میزنه.۶ماهگیت مبارک شاهزاده قلبم🎈🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۶ ماهه قطع رابطه کردم با پدر شوهر و مادرشوهرم چون مادرشوهرم دیگه واقعا داشت به مرز جنون میرسوند منو

ولی خواهرشوهرام و جاریام از اولم خوب بودن و هنوزم باهاشون خوبم و مشکلی ندارم

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....
بهترین راه قطع رابطس.خونواده شوهر من ک خرجیشونم شوهرم میده

ای بابا عین نامزد من بجااینکه واسه عروسیمون پول جمع کنه خرج مادرشو میده قرض اونارو میده ینی حرصم درمیاد

خدایاعاشقتم