2777
2789

من فوق العاده از تیرگی زیر  بغلم رنج میبردم

باشگاه  عروسی ها  از شوهرم 

خلاصه کلی کرم گرون استفاده کردم  که  هی بدتر و بدتر شد  و بزرگ و بزرگتر  

تا اینکه  کرم  کلوبتازول پنج درصد  دارم استفاده میکنم    

هنوز یک ماه نشده   ولی تاثیرشششش عالیه  

شنیدم  دوماهه عالی میشه  

قیمتش سه هزار تومن هست  از داروخانه میخرم 

من هر دفعه پنج تا میخرم   

روزی دوبار میزنم   ظهر و شب  

خلاصه که عالیه  

خدایا شکرت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربرد این پوماد چیه؟؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

فقط زیر بغل برا جا دیگ نمیشه؟

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

بچه ها  نظرا متفاوته  در ضمن  این پماد کورتون هم داره     خودتون تحقیق کنید   اگر دوست داشتین بزنید   این یه تجربه شخصیه  که از کسایی که  تجربشو داشتن  من استفاده کردم     حالا خودتون  سبک سنگین کنید 

خدایا شکرت. 

سلام 

با این پماد مشکلتون حل شد؟

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌