2777
2789
عنوان

بارداری در شیردهی کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم سه تابچه دارم یکی هم توراهه بخصوص یکی از بچه ها مریضه بزرگه ولی اندازه یه بچه فقط قد کشیده ...

آخ آخ الهی آمین انشالله خدا شفا بده بچتو سه تای دیگه رو هم در پناه خودش سالم ن. ه داره😍

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
عزیزم منم سه تابچه دارم یکی هم توراهه بخصوص یکی از بچه ها مریضه بزرگه ولی اندازه یه بچه فقط قد کشیده ...

عزیزم بچت که مشکل داره چند سالشه و چند ساله اینجوری شده؟ مشکل ذهنی داره؟

دوتادختر یه پسر توراهی هم دختره البته دوتا از بچه هابچه های شوهرم هستن

اها میخواستم بدونم اینا که پشت سر همن جنسیتشون یکی بود؟ اخه بعضیا میگن چون شیرزد آوردی احتمالا جنسیتشون یکیه ولی ویارام برعکس پسرمه

آخ آخ الهی آمین انشالله خدا شفا بده بچتو سه تای دیگه رو هم در پناه خودش سالم ن. ه داره😍

هی عزیزم امیدی ندارم که خوب بشه

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
اها میخواستم بدونم اینا که پشت سر همن جنسیتشون یکی بود؟ اخه بعضیا میگن چون شیرزد آوردی احتمالا جنسیت ...

اره هر دودخترن

اره هر دودخترن

اها اوکی عزیزم اگه بچت مشکل ذهنی داره ببرش پیش دکتر پسرم ینی عالیه عالیه عالیه پسرت خوب میشه خیلیا رو دیدم که خوب شده بودن جلو پیشرفت مریضیشم میگیره  کدوم شهرین؟

اها اوکی عزیزم اگه بچت مشکل ذهنی داره ببرش پیش دکتر پسرم ینی عالیه عالیه عالیه پسرت خوب میشه خیلیا ر ...

تهران هستیم عزیزم دخترم 10 سالشه مریضه مشکل ذهنی داره

عزیزم بچت که مشکل داره چند سالشه و چند ساله اینجوری شده؟ مشکل ذهنی داره؟

اره مشکل ذهنی داره از همون موقع تولدش سالم نبوده ایناهم جدی نگرفتن نبردن دکتر توخونه به دنیا اومده 800 گرم وزنش بوده خیلی اوضاعش افتضاحه یه دستشویی میره خودشوو نمیشوره حمام همیشه من می برم میشورمش اصلا عقلش کار نمیکنه من که خیلی خسته شدم این موضوع خیلی عذابم میده که چرا خدا داره منو اینجوری امتحان میکنه 

مبارکه عزیزم

نعمتیه ک خدا بهت داده و مراقب باش آزمایش خداست

زن عموی منم دقیقا مثل شما با بچه ده ماهه تو شیردهی باردار شد.الان بچه هاش هر دو تو تحصیلات موفق شدن و نخبه هستن و کلا تو زندگیشونم ادمای موفقی هستن و الان ازدواج کردن

یکی از دوستام ک خودشون خواستن و شد

حتما با پزشک زنان مشورت کن برای ادامه ی شیردهی

و حتما حتما با پزشک طب سنتی هم مشورت کن

و توکل ب خدا

بچم تشنج میکرد از ۴۰ روزگی فهمیدم از همون موقعم میبرمش تهران دکتر آقا محمد پور خداروشکر خداروشکر دیگ ...

آستان قدس بگی شاید کمک کنن من چندنفرشنیدم به خانواده ها کمک میکنن، کمیته امدادم همینطور باید شرایط بهشون بگی مخصوصا کمیته امداد بیان بازدید