2777
2789
عنوان

بارداری در شیردهی کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 100 پست
هیچی برای مردها که مهم نیست سختی رو زن میکشه

دقیقا امشب کیف بچه دستم یه پلاستیک پر دستم تشک و بالشت بچه هم دستم بود بعد بچه رم داده به من میگه خوبه فهمیدی حامله ای از الان این اداهارو در نیار دلم واسه خودم سوخت کلی گریه کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا امشب کیف بچه دستم یه پلاستیک پر دستم تشک و بالشت بچه هم دستم بود بعد بچه رم داده به من میگه خو ...

واقعا من که خیلی عذاب میکشم همش عصبی وخسته میشم باشکم گنده اینقد کارمیکنم دیگه حتی از خداهم دور شدم

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
دقیقا امشب کیف بچه دستم یه پلاستیک پر دستم تشک و بالشت بچه هم دستم بود بعد بچه رم داده به من میگه خو ...

خب میگفتی من الان انقد امادگی حاملگی روندارم ک رخاطرش ناز بکنم،تقصیر تو بوده ال بل جلوش

چرا تنها غصه بخوری

چجوری باردار شدی خودت ک میگی ناخواسته یعنی جلوگیریت چی بوده؟ طبیعی یا قرص یا ک آ ن د و م؟ 

جلوگیری طبیعی بود کاش همچین اشتباهی نمیکردم

الهی بمیرم برات خواهر تو این گرونی الهی ب همین محرم متوسل شو ب قمر بنی هاشم خودشون بچتو شفا بدن😭❤️

خدا نکنه دوست خوبم لطفا واسه پسرم دعا کنین انشاالله که این بچه جدید قدمش خیره انشالله هم این ماه برم دکترش بگه نیازی نیس دیگه بیاین برام دعا کنین لطفا

خدا نکنه دوست خوبم لطفا واسه پسرم دعا کنین انشاالله که این بچه جدید قدمش خیره انشالله هم این ماه برم ...

انشالله یا علی ب حق پسرات پسر خواهرمو شفا بده❤️😍

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
مریضیش چیه مگه؟ خدا بهت قوت بده س تا بچه نگهدارشگیشون خیلی سخته😰😓

عزیزم منم سه تابچه دارم یکی هم توراهه بخصوص یکی از بچه ها مریضه بزرگه ولی اندازه یه بچه فقط قد کشیده خدا هیچ بنده ای رو بابچه مریض امتحان نکنه