2777
2789
عنوان

بارداری در شیردهی کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 100 پست
خدا نکنه دوست خوبم لطفا واسه پسرم دعا کنین انشاالله که این بچه جدید قدمش خیره انشالله هم این ماه برم ...

انشالله همه چیز باب میلت بشه گلم، میدونم با بچه ها برات سخته ولی۶۰ سوره یس تقدیم به حمزه سیدالشهدا کن انشالله حاجت روا بشی

تهران هستیم عزیزم دخترم 10 سالشه مریضه مشکل ذهنی داره

عزیزم الان ببرش دکتر کلینیک فوق تخصصی مهر دکتر آقا محمد پور ینی ببین عالیه خیلیا رو دیدم اومدن اونجا و خوب شدن مطمئن باش بری بچت خیلی خوب میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان ببرش دکتر کلینیک فوق تخصصی مهر دکتر آقا محمد پور ینی ببین عالیه خیلیا رو دیدم اومدن اونجا ...

عزیزم میشه ادرس دقیقش رو بگی واسم کامل دکتر رو چون ما پیشوا هستیم اگه شماره مطبش هم داری لطفا بگو از قبل نوبت بگیریم ممنون میشم

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
عزیزم میشه ادرس دقیقش رو بگی واسم کامل دکتر رو چون ما پیشوا هستیم اگه شماره مطبش هم داری لطفا بگو از ...

عزیزم بدون نوبت هم بری بهت وقت میده دکتر دکتر مهران آقا محمد پور آدرسشو توی سایت زده تو گوگل بزن کلینیک مغز و اعصاب مهر چیزایی که من میدونم اینه بین خیابان دبستان و بزرگراه رسالت جای پل سید خندان هستش شمارشم ۰۲۱۴۳۰۱۸