2777
2789
عنوان

همه بیاید...حاجت دارا... اگه دلتون گرفته... اینجا حاجت روا بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 167 پست

خیلی خیلی برام دعا کنید

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4879150/ختم-یاسین-برای-حاجات

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

خوندم

برای خونه دار شدنم محتاج دعاهای پاکتونم ❤

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
من انجام میدم الهی خدا خودش نظری بر دلم کنه قبل محرمیه حاجتم براورده بخیر شه

انشالله به برکت اما حسین عزیزم حاجت روا بشی حتما نذر کن که به حاجتت برسی در ایام محرم خیرات بدی

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
انشالله به برکت اما حسین عزیزم حاجت روا بشی حتما نذر کن که به حاجتت برسی در ایام محرم خیرات بدی

به دلته میگیرم حاجتمو؟🤲🏻الهی نفست حق چشم دلم گرفت بغضم گرفت بخدا 😔فدای امام حسین بشم که انقد اخه محرمش خلوته و بی سروصدا الهی لحظه به لحظه به قربانش خودش و ابوللفصلش بشم . ان شاالله حاجت که گرفتم قبل محرمیه خیرات پخش میکنم.التماس دعا

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
به دلته میگیرم حاجتمو؟🤲🏻الهی نفست حق چشم دلم گرفت بغضم گرفت بخدا 😔فدای امام حسین بشم که انقد اخه ...

تا حالا از در خونه ی حسین کسی دست خالی نیومده 

خانم گلم نیت کن به چند تا دانش اموز کم بضاعت برای لوازم مدرسه شون کمک کنی 

برات دعا میکنم

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
فدای مهربونیات😘😍😘😍

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗🌸🌸🌸🌸

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖