2777
2789

شوهرم خیلیییی ب خانوادش اهمیت میده خستم کرده اگه باباش بگه پول میخام حاظره کلیه منو بفروشه بده باباش بخدا دیوونه شدم درامدش خوبه هشت ساله عروسی کردیم هنوز نتونستیم خونمونو ساخت کنیم بخدا اگه میخاسن این هشت سال میتونست جندتا خونه بخره اما همشو خرج خانوادش کرد این ک میگم همش ینی همشااااااا ب من ب زور پول میده واسه بچه هاش  زورش میاد خرج کنه الانم ب زور تهدیدای من داریم خونمونوساخت میکنیم همش نطر میدن انگار خونه خودشونه حیاطش اینجور باشه باغچش اینجور باشه درش این شکلی باشه شبا بیایم تو حیاطش بشینیم گل چجوری بزنین توش میخایم تو خونتون عروسی بچه هامونو بگیریم اصلا ی وضعی خیلی رو مخمن نمیدونم چیکار کنم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 

چه خانواده سواستفاده گری داره

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت پسر اول یا بچه بزرگه خانواده س؟

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

من جاریم چندسال شوهرمو تیغ زد وازش پول گرفت هرچی توسر میزدم بی فایده بود .الان شوهرم فهمیده چه غلطی میکرده حق منو بچمو میداده به اون زن حروم خور .به قول خودش دیگه پول بهش نمیده.حالا برادرشوهرم خودش مهندسه ووضع مالیش بهتر شوهرمه ها .حاریم واسه اینکه ما صاحب خونه زندگی نشیم پول ازشوهرم میگرفت .حالا با تیغ زدنهاش و پولهای پدرشوهرم خونه ویلایی دو واحدی داره ودوتا ماشین .ما ته شهر اجاره نشین

مال من علاوه برمادروپدرش که هرماه حداقل کم کمش یه ملیون میده بااینکه پدشوهرم ماهی چهارپنج ملیون حقوق داره براخواهرشوهرم عروسی گرفت عقدگرفت جهیزیه گرفت این ماه هم سیسمونی گرفت اینابه درک اصلا فقط حرفاو تیکه هاشون که میندازن ادمومیسوزونن هفت ساله عروسشونم یه هزارتومنم خرجم نکردن

شوهر منم همینه.همش خرج خواهراش میکنه.نوبت من ک میشه منت میذاره 

منم چند سال پیش که هنوز اینقدر گرون نبود همچی و راااااحت میتونست زمین بخره خونه بسازه هی میگفتم بیا بسازیم بریم مستقل باشیم.اما بخاطر خواهرش که مجرده و طبقه پایینمونه ۳۲ سااالشه خونه نساخت

پولاشم ک همشو خرج کرد

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
ب چه بهونه ای پول میگرفتتت... چرا   میزاشتی اخه

زورم به شوهر پررو و زبون دارم نمیرسید .

به بهانه های مختلف .مثلا کارتم مسدود شده پول بده تا بعد برات واریز کنم و دیگه واریز نمیکرد.وهزاربهانه دیگه

بله متاسفانه

همینه دیگه متاسفانه باید بسوزی و بسازی درست بشو نیستن

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
من جاریم چندسال شوهرمو تیغ زد وازش پول گرفت هرچی توسر میزدم بی فایده بود .الان شوهرم فهمیده چه غلطی ...

ببین ادم اتیش میگیره  منم ی برادر شوهر دارم اصلا مار نمیره اصلا بزرگم هست حالا میگن اونم بیاد بالاسرتون ساخت کته در صورتی ک ما پایین پارکینگ انداختیم بالا بزرگ و سه خابس 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.