2789

سلام .دوستان من فرداشب میشه چهارساله که ازدواج کردم ولی تو این چهارسال بیشترش ناراحتی و دعوا بده شوهر من وسط دعوا حرفایی میزنه که به هیچ وجه از ذهنم پاک نمیشه مثلا دیشب بهش گفتم توهم مثل فلان دوستت کار کن درآمد داشته باش برگشت بهم گفت توهم مث زن دوستم ماهی ده میلیون بیار خونه نه فقط خرج بیندازی گردنم خرجت زیاده حالا چرا اینو میگه برا اینکه با هزارتا بدبختی و دعوا بعد چهارسال راضیه کردم ی کامپیوتر دست دو برام بهره شد ۴ میلیون که کاران باهاش راه بندازم هنوز یک ماه نشده از خریدش دربار منتشو گذاشته تو دعواهامون  ده بار بهم گفته من میدونم این زندگی تا اخر کشیده نمیشه بهم گفته نمیخوام ولی وقتی آشتی میکنیم میگه نه اینطوری نیست ولی من نمیتونم حرفشان از ذهنم ببرم لطفا کمکم کنید

مردا همشون همینن. البته مرد خوبم خیلی هست ها. ولی قسمت ما ک نشده

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرده ها مخ شون تاب بر داشته خوب اگه برا زنت خرج نکنی برا عمه من میخوای  خرج کنی  

عه 

منت چی 

این همه زن بسازه باهاشون  تازه طلبکارن😠😬😡

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)