2777
2789

هفته ۳۰ بارداریم استرس زیاد برای زایمان دارم شب ها همه اش خواب میبینم هر دکتری میرم‌برای سزارین ببینم نامه میدن یا نه همه میگن دو هفته است دیگه بیمارستان حتی خصوصی سزارین اختیاری انجام‌نمیده هیچ کدومشون هم حاضر نشد زیر میزی بگیره نامه بنویسه میگن اول بیمارستان باید قبول کنه بیمارستان هم قبول نمیکنه از یکی شنیدم نامه روانپزشک‌بگیری میتونی سزارین کنی کسی اطلاعی نداره؟ برم‌روانپزشک نامه بده بیمارستان قبول میکنه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکترم از روز اول گف فقط سز میکنم اگه طبیعی میخای دنبال دکتر باش حرفش خعلی میره تو بیمارستان توس ولاله هست 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
اسمش چیه

مریم السادات حجازیان دکتر خعلی خوبیه مطبشم تو زعفرانیه هست

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
من دکترم از روز اول گف فقط سز میکنم اگه طبیعی میخای دنبال دکتر باش حرفش خعلی میره تو بیمارستان توس و ...

بیمارستان طوس کجاست؟

هزینه سزارین رو میدونی ؟

من اسفند زایمان میکنم نمیدونم چقدر میشه

اسم دكترت چيه؟ 

مریم السادات حجازیان دکتر خعلی خوبیه مطبشم تو زعفرانیه هست