2777
2789
عنوان

امسالم محرم‌اومد

131 بازدید | 11 پست

خدایا امسالم محرم شد اما ابوالفضل راه نیوفتاد یا امام‌حسین قسمت دادم ب اسم خود بچم بخاطر بی گناهی و مظلومیش خدایا خسته شدم‌از نگاها و حرفای مردم ک مبگن وای بچش مریضه اهی بچت مریضه طفلک 😔😔😢😢از نظر ذهنی خیلی عقبه 😔یا بچه هاشون میان نزدیک بچم میگن ن نریا مریضه 😔😔میگن وا طفلک راه نمیره حرف نمیزنه چندسالشه  دکترم بردیش چی گفتن  😔😔خدایا دارم میترکم خسته شدم کم اوردم شکستم 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
خیلی سخته عزیزم میفهممت . سر بچه کمر ادم خم میشه . ان شالله حدا کمکت کنه به زودی😔

واقعا خیلی سخته کاش خدا این امتحان سختو ازم‌نمیگرفت 😔😔😔

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم انشالله به حق امام جسین خدا شفاشون بده ولی همچین بچه هایی رو  نمیدونم چرا من زیباتر از  بقیه می بینم چون خدارو بهم یادآور میشن واقعا حس میکنم حتی با این وضعیتشون وجودشون یه نعمته البته اگه ناراحت میشی فقط نظرمو گفتم

عزیز دلم انشالله به حق امام جسین خدا شفاشون بده ولی همچین بچه هایی رو  نمیدونم چرا من زیباتر از ...

😔😔😔شفا ک نمیگیرن چرا خودمو گول بزنم چون سندروم‌دوان بچمه 

ن ناراحت نمیشم اینقد حرف شنیدم ک این حرفا چیزی نیست عزیزم

سخت ترین امتحانه ‌ انگار رو هر چی حساسی خدا دست میذاره رو همون 

😔😔دقیقا 

عزیزم کاملا درکت ممیکنم💔یا امام حسین دریاب دل شکسته مادرا رو💔😭

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
عزیزم کاملا درکت ممیکنم💔یا امام حسین دریاب دل شکسته مادرا رو💔😭

😢😢😢😔😔😔😭😭😭😭😭 

😔😔😔شفا ک نمیگیرن چرا خودمو گول بزنم چون سندروم‌دوان بچمه  ن ناراحت نمیشم اینقد حرف شنیدم ک ...

اتفاقا از نظر من خدا به خاطر همچین آدمایی داره بهمون رحم میکنه به خدا این بچه های ناز قشنگی زندگی هستن دوسه نفر بچه ای که سندروم داون داره دیدم واقعا وقتی می بینمشون دلم وامیشه نه مثله بعضی آدما که فقط بهت تیکه میندازن و مسخرت میکنن تو به نگاه آدما توجه نکن عزیزم دیدتو عوض کن قوی باش به خدا بچه ت یکی از قشنگ ترین آدماس من جای تو بودم میدونم سخته ولی به حرف بقیه توجه نمیکردم از زیبایی بچه ام لذت میبردم و به آدمای اینطوری  می خندیدم تو دلم !!!