2777
2789
عنوان

لکه بینی

815 بازدید | 26 پست

سلام خانوما.من دیشب بعد از ۲۳ روز تاخیر پریود شدم.دوبار هم آزمایش دادم ولی منفی بود،الان از دیشب فقط لکه بینی دارم ودلمم درد میکنه حالت نفخ شدید ...اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمکم کنید

چون تاخیر داشتی چند روزی لکه بینی اولش منم اینبار بعد بیست خورده ک پریود شدم سه روزش لکه بینی داشتم ...

اخه چون یه بار سابقه خارج رحمی داشتم از اون میترسم‌.ولی دردش اصلا شبیه به اون موقع نیس.ازمایشمم که دوبار منفی شده.

باشه،خدا خیرت بده عزیزم خاطرجمعم کردی🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال بعضیها دیر نشون میده اگه فکر میکنی بارداری ازمایشت رو تکرار کن.البته اگه فقط لکه بینی داری نه خو ...

آخه یه بار ۲روز بعد تاخیر یه بارهم ۶ روز بعد تاخیر آز دادم.اره فقط لکه بینیه

اخه چون یه بار سابقه خارج رحمی داشتم از اون میترسم‌.ولی دردش اصلا شبیه به اون موقع نیس.ازمایشمم که د ...

عزیزم درکت میکنم کاملااااا

اخه منم پنج ماه پیش خارج رحم شدم ماه پیش اقدام کردم برعکس کلی عقب افتاد این ماه از استرس داشتم میمردم ک نکنه باز خارج رحم شده رفتم دوبار هم ازمایش دادم منفی پریودم شدم لکه بینی داشتم دو روز یه. بی بی چک زدم دیدم منفیه یه استکان دمنوش خوردم یه دوش اب داغ گرفتم اومدم خوابیدم بیدار شدم دیدم راه افتاده

🌷
خداکنه.فردا پس باز دوباره باید برم.توروخدا برام دعاکن.انشاالله هرچی از خدامیخوای بهت بده❤

انشاالله بارداری عزیزم.به هر حال تا وقتی علایم داری امیدوار باش.چند روز پیش یکی به من گفت سر نه هفته بارداریش رو فهمیده.حتی سونو هم نشون نمیداد.هر چی خدا بخواد.

عزیزم درکت میکنم کاملااااا اخه منم پنج ماه پیش خارج رحم شدم ماه پیش اقدام کردم برعکس کلی عقب افتاد ...

بخدا من بعد خارج رحمی و اون دردی که کشیدم دیگه راضیم بمیرم و این بلا دیگه سرم نیاد نه سرمن نه بقیه.من بعد ۴ماه اقدام کردم دومرتبه از استرس بیش از حد بنظرم اینهمه عقب افتاد وگرنه من اصلا سابقه اینهمه تاخیر رو نداشتم.

بخدا من بعد خارج رحمی و اون دردی که کشیدم دیگه راضیم بمیرم و این بلا دیگه سرم نیاد نه سرمن نه بقیه.م ...

با امپول دفع کردی؟

منم تجربه اش دارم واقعا سخته منم استرس دارم دیگ سپردم بخدا

حتما قبل اقدام عکس رنگی بگیر ریسک نکن

🌷
چرا خارح رحم شدی علت اش نفهمیدی نرفتی عگس رنگی بگیری

والا دکتر زیاد رفتم ولی گفتن یه اتفاقیه که پیش میاد واسه هرکسی.والا جواب درست و حسابی نگرفتم.عکس نگرفتم از ترسم