2777
2789

من شاغلم اما حقوقم کمه ۴ ۵ ساله ازدواج کردم حقوقمو خرج زندگی کردم تا الان ی مقدار پس انداز میکردم ک بااون خرج دانشگامو دادم چون بابام صحبت کرده بود تا اخر خرج دانشگاهمو گیده مث خواهرم دگ من از شوهرم نخواستم هرچند اون دوران شرایط مالی خوبی نداشتیم و هرچی کار میکردیم ب اجاره خونه و قسط وام و قرعه کشی میرفت منم بدون اینکه ب شوهرم بگم پس انداز میکردم خرج دانشگام میدادم فک میکرد بابام میده نمیخواستم بابام اذیت بشه و فک کنن زده زیر حرفش میدونم وظیفه شوهرمم بوده ولی چون قبلا قول و قرار گذاشته بودن بخاطر همون اینکارو کردم ،

حالا الان ی کم شرایطمون بهتر شده ب نظرتون تو یک سال چقدر باید پس انداز کنم ؟؟شما ماهانه چقدر از همسراتون پول میگیرید برای پس انداز ؟؟؟قصد فضولی ندارم فقط میخوام برام تجربه بشه امسال بخاطر کرونا شاید نشه برم سرکار ولی اگ ازمون قبول بشم حقوقم حدود ۲ونیم ۳ شاید بشه حالا جدای از پول خودم چقدر ماهیانه از شوهرم بگیرم هرزمان بگم پول بده نه نمیگه اما دوس دارم  پس انداز جداگانه هم داشته باشم برا مواقع ضروری و ... چطوری پس انداز میکنید مثلا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستشو بگم پس انداز ندارم چون هرچی دستم بیادخرج میکنم

منم خرج میکنم هی بعد دیروز داشتم فکر میکردم گفتم چرا نباید پس انداز کنم شاید ی کاری بخوام انجام بدم ی چیزی پیش بیاد گفتم ی کم ولخرجیمو بذادم کنار

منم خرج میکنم هی بعد دیروز داشتم فکر میکردم گفتم چرا نباید پس انداز کنم شاید ی کاری بخوام انجام بدم ...

خخخ منم میگم بعد یه چیزخوسگل ببینم دیگه ازخودبیخودمیشم تازه تموم پس اندازمودادم 1700دادم یه ظرف

خخخ منم میگم بعد یه چیزخوسگل ببینم دیگه ازخودبیخودمیشم تازه تموم پس اندازمودادم 1700دادم یه ظرف

😬😬😬

وای ن من اصلا نمیذارم ب اون حد برسه پولم هی خرج میکنم میخواستم از پس انداز خودم ظرف و ظروف بخرم ک یهو دیدم همه رو الکی خرج کردم😕 یعنی انقد مادرشوهرم گفت نخر وظیفه تو نیس اشتباه کردم پولمو هدر دادم😥 الان میخوام ازین ماه از شوهرم پول بگیرم فقط برای خرج خودم اما نمیدونم چقد بگیرم 🤔جدای از هزینه های دگ 

😬😬😬 وای ن من اصلا نمیذارم ب اون حد برسه پولم هی خرج میکنم میخواستم از پس انداز خودم ظرف و ظروف ب ...

اگه درامدهمسرت خوبه بهش بگوماهی1تومن بریزه کارتت کارتوبشکن بنداز دور تانتونی دست بزنی

اگه درامدهمسرت خوبه بهش بگوماهی1تومن بریزه کارتت کارتوبشکن بنداز دور تانتونی دست بزنی

یهو بگم ی تومن پس میفته😂😂😂چون داریم خونه میسازیم خرج خانوادشم با ماست راه میام باهاش 😁 تصمیم گرفتم ی قرعه کشی شرکت کنم پولو بریزم اونجا نتونمم دست بزنم یهو دربیاد باز میشه کاری کرد باهاش

یهو بگم ی تومن پس میفته😂😂😂چون داریم خونه میسازیم خرج خانوادشم با ماست راه میام باهاش 😁 تصمیم گرف ...

کارخوبی میکنی, چراخرج خانوادش باشماس؟؟؟ 🙄🙄

خب یکم کمتربگو700بگو والادیگه کمترش هیچی نمیشه به جایی نمیخوره

کارخوبی میکنی, چراخرج خانوادش باشماس؟؟؟ 🙄🙄 خب یکم کمتربگو700بگو والادیگه کمترش هیچی نمیشه به جایی ...

اره خب ولی خرج لباس و ... اینا همه با خودشه من میخوام ی هزینه بگیرم فقط ک پس انداز کنم 

باباش قلبشو عمل کرده قبلاهم حالش خوب نبود کمک میکردیم اما الان دگ کل هزینه هاشون با ماست پسربزگه همسرم چندسال دگ پدرشوهرم بازنشست میشه و حقوقش میاد تو حسابش ولی خب خرج کلیشون باید ما بدیم 

اره خب ولی خرج لباس و ... اینا همه با خودشه من میخوام ی هزینه بگیرم فقط ک پس انداز کنم  باباش ...

اهان درسته عزیزم دستتون دردنکنه انشالله خداعوضشوبده براتون. 

خودت پس شرایط تو بهتر میدونی هرقدرصلاحته بگیر

اهان درسته عزیزم دستتون دردنکنه انشالله خداعوضشوبده براتون.  خودت پس شرایط تو بهتر میدونی هرقد ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت انشالله🤲💖 مرسی گلم حالا بیاد ۷۰۰ بگم اگ راضی نشد من ب ۵۰۰ قانع میشم 🤭😂