2777
2789

سلام بچه ها

این فک میکنم خیلی مشکل بدیه

مثلا چن هفته پیش یه مام کامان خریدم ۳۲ تومن،بعد یکی از آشناهامون گفت چرا اینو خریدی میرفتی از عطاری پودر ضد تعریق میخریدی. منم مامو استفاده کردم ماندگاریش خوب بود ولی عالی نبود نسبت به قیمت

چن روز پیش رفتم پودر ضدتعریق(فک کنم اسمش سنگ مرداب) خریدم استفاده کردم عالیه ینی حتی یه ذره هم بوی بد نمیده..حالا اینا به کنار 

حالا همش غصه‌ی اون ۳۲ تومنو میخورم

خیلی وقتا همچین غضیه‌ای مثه این شده و من غصه پولو خوردم

شمام اینطورین راحلی دارین؟

عاشقه زندگی کردنم🤩

ن بابا.ضرر ب جونت نخوره.غصه پول کی میخوره😁😁😁

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

واسه منم پیش اومده 

ولش کن دیگه حالا مگه ۳۲ تومن به چه درد میخوره

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تازه گرفتم رنگ صورتیشو به خوبی نیوا نیست! سنگ مرداب ضرر نداره؟

روز اول پیچش‌‌ هم خراب شد

اصلا هم نمیمونه‌‌ بوش‌ ینی‌‌یه ساعت نمیمونه‌‌

انقدم‌‌ الکل داره پوست میسوزه

وااااای مام کامان‌‌ مفت نمی ارزه ‌ منم همش غصه پولمو‌ میخورم  خاک بر سر کامان‌‌ با این مام‌‌&n ...

واقعا حیف من آبرسانشو استفاده میکردم خوب بود گول کیفیت آبرسانشو خوردم از مامای رولی و اینهم ۱۳ گرون تر بود

عاشقه زندگی کردنم🤩