2777
2789
عنوان

خانم های باردار لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 27 پست
میگم حتی اگه خودتون مشغول کنین هم بازم حالتون بهم میخوره من که اگه حالت تهوع داشته باشم سریع میرم دن ...

اخه اصلا حال ندارم همش ضعف دارم چون هیچی نمیتونم بخورم همه کارام مونده 😑

وایی خیلی بده من ک اصلا حوصله خودمم ندارم 😒🤦‍♀️

باید تحملشون کنیم 😄

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم حتی اگه خودتون مشغول کنین هم بازم حالتون بهم میخوره من که اگه حالت تهوع داشته باشم سریع میرم دن ...

منم همین کارو می کنم البته من حالت تهوع شدید دارم خیلی بد اذیتم می کنه یبار ک تا سه روز هیچی بجز سالاد نتونستم بخورم 😔 اونم فقط نیم ساعت می موند تو معده ام 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

باید تحملشون کنیم 😄

چاره ای دیگه ام مگه هست 😂

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

پس خیلیا مثله منن ،من مامانمم نزدیکم نیست کمکم کنه خیلی حالم بده

منکه مامانم نزدیکم هست کمکم نمی کنه 😒 پس فرقی نداره عزیزم بله تقریبا نصف خانمها این حال و تجربه کردن 

نگران نباش راحت شدی دعا کن منم زودخوب شم

مرسی کلا ی هفته بعد حالتی ک شما داشتی رو داشتم

حالا اول شهریور برم سونو قلب میخواسم نرم بخاطر همین قضیه میخوام برم

انشالله شماهم راحت شی خیلی سخته

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
عزیزم اینا طبیعیه همش. بستگی داره برخی 4 ماهه اولاینطورین برخی 3 ماه برخی هم تا ماه آخر. خیلی چیزا م ...

فرقی نمیکنه بیسکوییت چی بخورم؟ شما سیرابی خوردی بهتر شدی؟

مرسی کلا ی هفته بعد حالتی ک شما داشتی رو داشتم حالا اول شهریور برم سونو قلب میخواسم نرم بخاطر همین ...

من اصلا نمیدونستم سونو قلب باید برم🙄فکر کنم زودتر باید برم دکتر همه رو بهم بگه

من اصلا نمیدونستم سونو قلب باید برم🙄فکر کنم زودتر باید برم دکتر همه رو بهم بگه

اره دکتر برو حتما