2777
2789
عنوان

راهنمایی واسه جهزیه یه لحظه بیاین

349 بازدید | 72 پست

سلام بچه ها لیست یه جهزیه ساده بدین بهم من اصلا نمیدونم چیا باید بگیرم چطور بگیرم مامانمم نمیدونه 

بعد دوتا سوال کمد لباسم باید بگیرم 

بعد اینکه چ مدل جلد تشک و بالشتی بگیرم

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه سر به سایت نوعروس بزن از سیر تا پیاز جهزیه و مارک و مدل و همه چیو گفته. 

مرسی ک گفتی حتما سر میزنم😙

اگه خونتون کمد دیواری داره لازم نیست کمد بخری ولی اگه نداره بخر حتما

منم واسه همین پرسیدم مرسی از راهنماییت راستش من اصلا تا حالا جهاز تماشا هم نرفتم از این رسم بدم میاد زیادم خونه کسی میرم چشم نمیکشم برا همین انقد بی تجربه ام

عزیزم الان که خونتونی پاشو یه نگاه بنداز ببین تو کابینتا چیا هست که ضروریه از لوازم برقی بگیر تا ظرفو ظروف.برو اتاق تو کمدارو نگاه کن پذیرایی رو نگاه کن

ظروف غذاخوری ظروف پذیرایی پارچو لیوان

قاشق چنگال 

لوازم برقی مثل چرخ گوشت پلوپز. ابمیوه گیری

پا سماوری زودپز سرویس پلاستیک

ابکش و لگن و خیلی چیزای دیگه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

یه سری چیزای ضروری ک اطراف خونمون میبینمو خریدم 

ب نظرتون ابمیوه گیری نگیرم زشته اخه جیب خانوادم خالیه ☹

یه سری چیزای ضروری ک اطراف خونمون میبینمو خریدم  ب نظرتون ابمیوه گیری نگیرم زشته اخه جیب خانوا ...

ابمیوه گیری باید بگیری نباشه زشته

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
ابمیوه گیری باید بگیری نباشه زشته

اره منم میدونم مامانم گفت نمیگیریم منم روم نشد بگم بگیر قیمتشو حدودا میدونین؟

منم واسه همین پرسیدم مرسی از راهنماییت راستش من اصلا تا حالا جهاز تماشا هم نرفتم از این رسم بدم میاد ...

خیلی کار خوبی کردی عزیزم 

تو نت سرچ کنی کلی اطلاعات دستت میاد

اگه چیز خاصی هم مد نظرت هست بپرس اگه بتونم جواب میدم

و ی نکته این ک لیست ک تهیه میکنی لیست آشپزخونه و چوبی و برقی رو از هم جدا کن

بعد وسایل پرکاربرد و مهم رو جنس خوب بخر اگه محدودیت مالی داری

و اول همین ضروری و اصل کاری رو بخر 

خرده ریزه هارو بذار سری آخر 

اره منم میدونم مامانم گفت نمیگیریم منم روم نشد بگم بگیر قیمتشو حدودا میدونین؟

قیمتشو نمیدونم ولی به مامانت بگو خوشت میاد پس فردا جنگ اعصاب داشته باشی هزار جور حرف بشنویم.حالا اگه چیزای دیگه بود میشد نگرفت ولی ابمیوه گیری رو همه میخرن خدایی

نمیشه از پولای خودت بخری؟

همسرت بهت پول میده؟پس انداز نداری