سرخابي٦٦ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 508 عنوان دخترا از مهاباد کسی اینجا هست؟ راجع به بازار لباس اطلاعات میخوام 141 بازدید | 3 پست راجع به خرید عمده لباس های استوک اروپایی توی مهاباد اطلاعاتی دارین؟ آدم مورد اعتمادی میشناسین؟ مامانم میخواد توی خونه فروش لباس انجام بده میخوام براش تحقیقات کنم کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی 1399/05/27 | 10:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرخابي٦٦ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 508 ببین قبلا ها خوب بود اما الان نه من رفتم جدیدا من تا به حال نرفتم، چی تغییر کرده بود که شما الان راضی نیستین؟ کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی
__moni__ عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 71 من تا به حال نرفتم، چی تغییر کرده بود که شما الان راضی نیستین؟ عزیزم سلاممیخاستم بدونم کارتون افتاده روی غلطکمنم چندوقتیه دارم تحقیق میکنم برای اینکار و دوس دارم ادم مطمینی رو پیدا کنم