2777
2789

سلام بچه ها ما وام بهمون تعلق گرفته تو سایت هم اطلاعات رو تکمیل کردیم ولی رفتیم بانک گفتن هنوز هیچی به ما ابلاغ نشده چرا؟شمام اینطور بودین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍

من حتی اگه تعلق هم بگیره نمیگیرم مگه دیووانه ام هم سودشو بدم هم پولشو پس بدم. بعد اسمشو بزارن واااااام این نزوله خواهر نزوووول

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی اگه تعلق هم بگیره نمیگیرم مگه دیووانه ام هم سودشو بدم هم پولشو پس بدم. بعد اسمشو بزارن وااااا ...

ای بابا خواهرمجبوریم😞🤐

چیشد عزیزم گرفتیدوام رو؟ ضامن چی میخاد؟ منک رفتم میگ ۲تاکارمند

سلام نه متاسفانه.بانک ضامن کارمند میخواد سهام رو قبول نمی کنه 😔شما کدوم بانک ثبت نام کردین

سلام نه متاسفانه.بانک ضامن کارمند میخواد سهام رو قبول نمی کنه 😔شما کدوم بانک ثبت نام کردین

دقیقا مثل ما..من ملت زدم گفت ی بزگه چک ازبانک ملت وحساب خوب بیار..رفتم سپه میگ ی کارمتد و کسراقساط ی کاسب وچک..شماکدوم بانک زدین؟

در تاریخ  99/9/9  بهترین‌ اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍😍
دقیقا مثل ما..من ملت زدم گفت ی بزگه چک ازبانک ملت وحساب خوب بیار..رفتم سپه میگ ی کارمتد و کسراقساط ی ...

منم ملت زدم میگه یه ضامن کارمند بیارید

منم ملت زدم میگه یه ضامن کارمند بیارید

بانکای دیگم بپرس ببین کدوم شرایطش اسون تره واون ضامن روداری چون هررر بانک ی ضامن و ی قانونی داره باهم فرق دارن

بانکای دیگم بپرس ببین کدوم شرایطش اسون تره واون ضامن روداری چون هررر بانک ی ضامن و ی قانونی داره باه ...

خدا لعنتشون کنه واسه چندرغاز وام با سود اینهمه مردم رو اذیت میکنن.موندم اونایی که ۶۳هزار میلیارد وام میگیرن چجوری میگیرن که ضامن نمیخان

خدا لعنتشون کنه واسه چندرغاز وام با سود اینهمه مردم رو اذیت میکنن.موندم اونایی که ۶۳هزار میلیارد وام ...

حالا ما اصلا ضامن نمیتونیم جورکنیم شما میگیرید؟

اونا ک میلیاردی میگیرن بعدم جمع میکنن ازایران میرن هیچی بدپ هیچی میشه ماها باید واس ۳۰تومن هفت خوان رستم ردکنیم

حالا ما اصلا ضامن نمیتونیم جورکنیم شما میگیرید؟ اونا ک میلیاردی میگیرن بعدم جمع میکنن ازایران میرن ...

نه اگه ضامن گیرم نیاد نمیگیریم😞