2777
2789
عنوان

قرص گلوريا

406 بازدید | 11 پست

دوستان سلام من دوساله كه زايمان كردم بعد از زايمان نتونستم خودمو لاغر كنم ١٥كيلو اضافه وزن دارم اراده رژيم گرفتنم ندارم تصميم گرفتم قرص گلوريا بخرم ولي خيلي خيلي ميترسم كه روم تاثير بد بزاره خواهش ميكنم كسايي كه استفاده كردن از تجربياتشون بگن

نخوووووووووووووور

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یازده روزه میخورم روز نهم سه کیلو کم کردم گوگل سرچ کنی هم میبینی ک جزو بیخطرترین و البته قویترین قرصای لاغریه عوارضشم اولش بیخابی داره دو سه شب ک درست میشه و تشنگی شدید چیز دیگه ای من ندیدم

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
اين كه ميگن خيلي عصبي ميكنه آدمو درسته؟

هر کسی بنا ب اخلاق خودش با قرص کنار میاد من عصبی نشدم دوستمم خورده اون ک شاداب و سرحاله من فقط چون حس سیری بهم دست میده غذا میبینم حالم بد میشه یوقتاییم ضعف میکنم اما میل ندارم ب غذا اینا یخورده رو مخمه چون شکمو بودم ولی خب ارزش داره چون جمع کرده بدنمو

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
اين كه ميگن خيلي عصبي ميكنه آدمو درسته؟

سلام، عزیزم، قرص نخور 

بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

من الان دوره دومه كه دارم گلوريا در بنفش و قرمز رو مصرف ميكنم هيچ فرقي ندارن جفتشون اصله كد ريجستر داخل درشو سرچ كردم و اصل بود توصيه ميكنم كسايي استفاده كنن كه حداقل ٣٠كيلو يا بيشتر اضافه وزن دارن استفاده كنن هفته اول افت فشار داشتم پاهام سرد بود كه با خوردن چندتا خرما كنترل شد سردرد ميگرفتم در صورتي كه اب كم ميخوردم بي خوابي داشتم فقط ٥روز اول گلوريا كافئين زيادي داره بخاطر همين كم خوابي رو همه تجربه كردن تپش قلبم روهم بالا برد همچنان هم بالا هست ولي روزايي كه تحرك بيشتري دارم تپش قلبم بهتر ميشه (حتما بايد در طول روز تحرك داشته باشي) من اصلا بدخلقي و عصبانيت رو تجربه نكردم بي حوصلگي رو قبل از گلورياهم داشتم براي اينكه خشكي دهان روهم تجربه نكيد حتما در طول روز اب زياد مصرف ميكنيد روزهايي كه ابه بيشتري مصرف ميكنيد بيشتر وزن كم ميكنيد براي اينكه سردرد نشين و خشكي دهان نداشته باشين فقط اب بخورين در كنارش ورزش كنيد خيلي كم كه ضربان قلب كنترل شه به همين سادگي و براي اينكه بعد از قطع قرص مجدد چاق نشيد چند ماه رژيم تثبيت وزن بگيرين و يه نكته مهم حتماااا زير نظر دكتر كبد هم باشين ضرر نميكنيد قرص ويتامين مصرف كنيد دچار ريزش مو نشين به نظرم بيشتر از ٣دوره مصرف (نكنيد) براي سلامتيتون بهتره ٣٨روزه كه با گلوريا ١٥كيلو كم كردم خودتون بايد كنترل كنيد بدنتون رو