2777
2789

سلام دوستای گلم

بچه ها من چند ماهه ازدواج کردم، قبلش هم حدود ۵ سال نامزد و عقد بودم، یه مشکلی که خیلی کلافه ام کرده اینه وقتی میل به رابطه دارم شوهرم تمایلی نشون نمیده، اما هر روزی که کلی کار کردم و خستم ازم میخواد، و واقعا انرژی رابطه رو ندارم، یا هر وقت که خوابم میاد، مثلا  چهار شنبه ها روز نظافت خونه است و تا شب خسته‌ی خستم اما همون شب میاد سمتم و وقتی میگم خستم و حموم نکردم میگه برو حموم و بیا، یا کل روز رو ول می‌کنه شب که داره خوابم میبره از خواب بیدارم می‌کنه

خیلی برام ناراحت کننده است که وقتی من میل دارم به رابطه خیلی راحت بی توجهی میکنه و تلوزیون میبینه اما هر وقت اون میل داره و من ندارم هر جور شده منو راضی میکنه

تا به حال چند بار ازش خواستم یه برنامه ای داشته باشیم واسه رابطه که من هم خودمو با اون هماهنگ کنم و انرژی داشته باشم، حمام کرده باشم و سر حال باشم اما حرفمو از این گوش میشنوه از اون گوش در میکنه...

خیلی هم زیاد بهش گفتم این موضوع رو، و متاسفانه اینقدر حس خوبی از رابطه نگرفتم  که دیگه علاقه ای ندارم

شما راهکاری به ذهنتون میرسه؟  

درسته ولی اگر دودی کنی دلسرد میشه و ..اتفاقی که نباید می افته

مردا که منطق حالیشون نیست

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه چیزی نیست که واسش برنامه داشته باشین الانم چون اولای زندگیتونه شوهرت اینجوریه سعی کن تو طول روز خودت خسته نکنی همیشه باید مرتب باشی و حمام بری این بشه جزو برنامه هات اتفاقا یه مدت که همراهیش کنی خودتم لدت میبری 

وویی بری حموم بیای دوباره بری حموم😑 از این قسمت قبل وبعد حمومش خیلی بدم میاد 😑

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
مگر رابطه برنامه میخواد عزیزم هر وقت بزنه بالا بااید باشه به نظرم به شوهرت بگو اگر میخوای باهات را ...

،😂😂😂😂😂😂😂بزنه بالا

من ب هدفم میرسیم انشالله   وزن اولیه 75..........هدفم اولم 65 .........دوم60..........سوم55