2777
2789
عنوان

پکیج مشکلات ظاهری من😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 35 پست

اینایی که گفتی اصلا خنده نداشت و به راحتی حل میشه برای با.سن و چاقیت برو ورزش برای جای جوش هات به دکتر مراجعه کن و برای موهات برو لیزر به مرور کم میشن برای سیاهی  هم کرم مناسب هست💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکیب ساخت من

مقداری عصاره سگ‌هار + مقدای اشک جغد + دماغ

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
نود درصد مشکلاتت با لیزر حل میشه😂😂😂

اخه مشكل اينجاست لیزرم رفتم 😂😂بعد يه مدت موها با قدرت بیشتر برگشتن😂😂این موهارو باید سم پاشی کرد از هر پیاز سه تا زده بیرون من تاحالا شبیه خودم ندیدم 

خب اول برو لیزر و از شر موها راحت شو بعدم برو باشگاه و رو هیکلت کار کن  این چیزایی ک گفتی حل ش ...

ببين اينا خرجشون از عمل تغيير جنسيت ببشتر من ميگم چه كاريه خب همون تغيير جنسيت بدم يه مرد پر جذبه ميشم پشمالووو😂😂

ولی هیچوقت پیش شوهرت ویژگیای منفیتو نگو مطمئن باش اگه براش خاص نبودی باهات ازدواج نمیکرد

عزيزم مشكل من اينه من هنوز ازدواج نكردم😂😂😂😂😂 تو يك دوصد فكر من با اين شرايط الان يه مرد كنارم خوابيده باشه حس ميكنه هم جنس گراس بدبخت 😂

برو یه فیلم ترسناک ببین پشمات بریزه بی هزینه😂 ببخش شوخی کردما باهات😍😘

ببين اينارو اسيدم بزني خودم از بين برم اين موها با قدرت ادامه ميدن اينا قرار بوده موي سر بشه اشتباهي ژنشون بيان شده من ميخوام از ژنام بفرستم ازمايشگاهاي خارج از ايران روم ازمايش بشه

ببين اينارو اسيدم بزني خودم از بين برم اين موها با قدرت ادامه ميدن اينا قرار بوده موي سر بشه اشتباهي ...

دیونه😂😁

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود