2777
2789
اره خیلی خوشکله مانتوش حقیقتا منتهی احمق بازی دراوردم نخریدمش🚶🏿‍♀️ چون برای دانشگاه میخواستم به جا ...

ای بابا عیبی نداره حداقل ی عکس باهاش داری😂

چی خریدی ببینم😍

من معمولیم.

۲۲ سالمه. پوست روشن. صورت بیضی. چشمای خیلی درشت مشکی. مژه بلند. موهای پر کلاغی موج دار و فر درشت. بینی استخونی. لب متوسط. چال زنخدان. چال لپ تقریبا محو. کمی گونه. کمی لپ.

قدمم نسبتا بلند و هیکلی و استخون دار

😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنو کیلو بودی و شدی 

قبل از ادواج خیلی لاغر بودم  حول و حوش ۵۰ اینا بعد ازدواج ۶۰ ۶۵ بعد از بارداری و بچه بالا رفت وزنم  تا ۷۴ ۷۵  ولی میبینی یه چند ماه لاغر میشم دوباره چاق میشم در نوسانه وزنم😁

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔
من متولد6724سالمه قدم 164 وزنم متاسفانه داره میره بالا شدم64 پوست تقریبا سفید چشم و ابرو سیاه صو ...

سینه هات چرا افتاده؟منم یه کم داره شل میشه 😫 ب زور ورزش نگهش داشتم😂

عکس مانتو زرده رو میبینم قلبم درد میگیره شبش برگشتم بخرمش گفتم حداقل بیرون میپوشم تموم کرده بود همون ...

اینم خوشگله ک 😍 مبارکه عزیزم غصه نخور 

منم مث توام تو خرید 😫😕

سینه هات چرا افتاده؟منم یه کم داره شل میشه 😫 ب زور ورزش نگهش داشتم😂

چون تو خونه سوتین نمیزدم اینجوری شدن

کلا بزرگه سایزشون الانم خیلی افتاده شدن

ماه را نشانه بگیر                                                حتی اگر تیرت خطا برود                                          در میان ستارگان فرود خواهی آمد
اینم خوشگله ک 😍 مبارکه عزیزم غصه نخور  منم مث توام تو خرید 😫😕

اره ولی فقط برای دانشگاه😂😍 

من کلا شانس ندارم از یه چیزی خوشم میاد اول دودلم بعد که مطمئن میشم بخرمش میرم میبینم تموم کرده

چون تو خونه سوتین نمیزدم اینجوری شدن کلا بزرگه سایزشون الانم خیلی افتاده شدن

اهااااا سوتین خیلی تاثیر داره؟ من سایزش کوچیکه تقریبا نمیرنم تابستون میگم هوا گرمه اب میشه بیچاره😂