2777
2789
عنوان

اونایی ک اطرافیانشون کنکورین

107 بازدید | 12 پست

لطفا وقتی دور هم جم میشید کنکور اونو سوژه قرار ندید 

سوالایی مثل 

چقد خوندی 

واییی چرا نخوندی 

واییی پشت کنکور میخوای بمونی ؟

چی قبول میشی 

بنظرت قبول میشی یا ن 

رتبه پارسالت چند شد 

چقد پول کتابات شد 

بنظرم ب هیچ جا نمیرسی 

پاشو سراغ درست مگ تو کنکور نداری 

فقطططططططط نشان گر بیشعوری شماست و روحیه اون بجه رو خراب میکنه لطفا انقد سر ب سرش نزارید فشار روانی کنکور خودش زیاد هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا حال و حوصله پرسیدن ندارم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بخدا خیلی بده خیلی 

من با این حرفا استرس وحشتناک میگیرم طوری ک تپش قلب میگیرم 

ولی درک نمیکنن اصلا

من سال اول کنکور دادم انتخاب رشته کردم ولی نرفتم پارستل محروم بودم 

امسال باز کنکور دارم 

بعد هی بم میگن چقد تو پشت کنکوری 😕 میگم‌من سال دوممه دارم کنکور میدم یعنی چی 😥😥😥

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
بخدا خیلی بده خیلی  من با این حرفا استرس وحشتناک میگیرم طوری ک تپش قلب میگیرم  ولی درک ن ...

خب اصلا سال دهمه ب تو چ برادر من ب تو چ خواهر من خرجم پا توعه  اینده تو ب من بستگی دارع چکار ب کار من داری من دلم مبخواد تا اخر عم م بمونم پشت کنکور

خب اصلا سال دهمه ب تو چ برادر من ب تو چ خواهر من خرجم پا توعه  اینده تو ب من بستگی دارع چکار ب ...

بخدا اصلا شعور ندارن 

بارها این حرفا رو زدن و منو کلا از زندگی ناامید کردن

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏