2777
2789
عنوان

پولیپ بینی دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 16240 بازدید | 64 پست

با دوستش تبلت بازی می‌کرد دم در سر دوستش خود بود به دماغش هیچیش نشد بود ظاهرا دردم نداشت حتی خون که هیچی ولی ظاهرا غضروف تیغ وسط بینش ضربه خورده بود بعد چند روز گفتم  مامان دماغم کیپ شده چرا 

😐😂😂😂 خب انتهای بینی وصل میشه به شاخک و سپتوم و حلق دیگه خالی نیست که واسه خودت و ببین یا همسرتو. ...

اون یکی سوراخ بینی اش بازه اما این بسته است دارم دیونه میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سال گذشته تو گفتی باز تنم میلرزه لطفا حتما ببرش دکتر اگه  هماتوم بینی باشه  یعنی خون زیر پوست مونده و مانع رسیدن اکسیژن با غضروف میان بینینش میشه که بعد سه روز میمیره اون غضروف باید سری خون تخلیه بشه  بینی بچه اینجوری زود خراب میشه مواظب باشه انشالله که این که من گفتم نباشه ولی بیخیال نباش

بسته است؟😐 با خودت مقایسه کن و تغییرشو واضح بگو تغییر داره نسبت به شما یا به برجستگی هست مث جوش زگ ...

عزیزم من خودم تازه بینی مو عمل کردم نمیتونم واسه خودمو ببینم اما با اون یکی سوراخ بینی اش که مقایسه میکنم کاملا واضح اون بازه این بسته وقتی اون سوراخشو میگیرم دیگه نمیتونه از این یکی نفس بکشه

ضربه خورده؟ هماتوم در نتیجه تروما یعنی جمع شدن خون برجستگی که توش خون و سپتوم پرده بین دو حفره بینی

نه ضربه نخورده یا اینکه من نفهمیدم به بینی اش که دست میزنم درد نداره

از بچه قشنگ شرحال بگیر

از کی اینجوری شد؟ چجوری فهمیدی؟ 

اون سوراخ سالم و نگهدار و بهش بگو نفس بکش و در این حین با چراغ قوه چک کن و در حالت عادی با خودت چک کن و اینکه بچه چهار سال چجوری فهمید با یه سوراخش فقط تنفس میکنه؟