2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

506 بازدید | 21 پست

خانوما ما 7 سالیه که ازدواج کردیم بماند که اگه عقل و پشتوانه داشتم تا اینجا نمیموندم .شوهرم پسر اوله و بشدت دهن بین خانوادشه اینا شریکی کار میکنن ولی فقط در هفته دویست بما میدن که با این پول باید خودمونو دختر سه سالمونو اداره کنیم شوهرم همیشه خیلی بیشتر از برادرش کار میکنه اما کارایی که برای برادر شوهرمو زنش کردن خیلی باما متفاوته .چون جاریم دختر دایی همسرمه و باباش پولداره .تازگیا هم فهمیدم پدرشوهرم میخواد پول بزاره و برای برادر شوهرم خونه بخرن.در حالی که ما این چند سالو تو خونه پنجاه متری پدرشوهر نشستیم .وقتی هم بحث خونه رو پیش میارم شوهرم میگه طلاهاتو بده بفروشم زمین بخرم .خانواده شوهرمم همینو با زبون بی زبونی میگن که ندادی.ولی هر چند ماه یه بار به طلاهای جاریم اضافه میکنن.شما بگین من چطور به شوهرم بفهمونم که از حقش دفاع کنه چونخودش همیشه تو بحثا گفته نخیر اگه پدرم نباشه ما گرسنه میمونیم ولی کل ایل و طایفه اش هم میگن که اگه پسر بزرگش نبود اونا بد بخت بودن اون کار یاد داد به برادرا و پدرش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونه خودشو از اونا جدا کنه؟

هفته ای ۲۰۰ که میشه ماهی ۸۰۰

خداییش با ماهی ۸۰۰ کدوم زندگی میگذره؟انصافتو شکر...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

خدا واقعا کمکت کنه و به دلت آرامش بده 

شوهر من بعد شش سال تازه یه ماهه آدم شده اونم قبلا پولاشو میداد برادرش چون شریکی کار میکردن 

اما برادرش به جای کمک به ما با پول خودمون 

هر چی جمع کرده بود دو دستی داد به اون یکی برادر که اصلا تلاشی هم نکرده بود سیصد میلیون پول بی زبونمون رفت خیلی عذاب کشیدم اما میارزید شوهرم عقلش اومد سرجاش