2777
2789
عنوان

ینی قیمت طلا ثابت شده رو یه تومن؟

374 بازدید | 19 پست

خانما به نظرتون دیگه قیمت طلا ثابت شده؟ امکانش هس بالاتر بره یا اینکه بیاد پایین؟ موندم یه چندر غاز گیرم میاد بدم طلا یا نه؟ آخه کم و بیش میشنوم امکانش زیاده نیمه دوم سال بیاد پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم هرسال این زمان کم میشه هفته پیش یک میلیون به بالا بود توی این هفته کمتر شده یعنی امکان نزول ه ...

طلا اونس جهانی هیچ کس نمیتونه پیش بینی کنه چه اتفاقی میوفته

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
هر کی اومد تو تاپیک بی زحمت نظرشو بگه  میام میخونم یه نیم ساعت باید برم پیشاپیش از همتون ممنونم ...

همین تو نی نی سایت چند جا دیدم گفتن بازم احتمال صعودش واسه دوتمن زیاد نمیدونم

منظورم هرسال این زمان کم میشه هفته پیش یک میلیون به بالا بود توی این هفته کمتر شده یعنی امکان نزول ه ...

سالای پیش موقع محرم به دلیل اینکه کسی طلا نمیخرید و مراسم جشنی برگزار نمیشد بانک مرکزی قیمت طلا کمی پایین میاورد اما الان مردم تو هر ماه از سال واسه سرمایه گذاری طلا میخرن بخاطر همین میگن محرم و صفر ممکن کاهش قیمت نداشته باشه چون خریدار داره

همین تو نی نی سایت چند جا دیدم گفتن بازم احتمال صعودش واسه دوتمن زیاد نمیدونم

نزدیک ۲تومن هس صعودش اما نه به این سرعت زمان میبره