سلام دوستان عزیزان هر چیزی که آرزو دادی نیاز داری من با ایمان کامل راه رسیدن بهشو براتون میگم فقط یک :جملات و کارهایی بهتون عرض میکنم عمل کنید و تکرار و تمرین ، بچه میخای پول ثرؤت ماشین خونه سلامتی و......که دوست داشته باشید رٌ دوم: اینکه برای جواب عجله نکنید شاید چندین روز طول بکشه ولی حتما جواب و درخواستها را دقیق طبق قانون براتون میفرستم ، نه اینکه از خودم چیزی بسازم نه از یه کتاب یاد گرفتم و خودم با تکرار وتمرین به جاهای خوب رسیدم میخام شما هم شریک خوشحالیم باشید ،. امیدکارم شادی سلامتی سعادت برکت ثروت الهی در زندگی همتون رخنه کنه و در نهایت به کل آرزوهاتون برسید
سلام برای ازدواج این جمله که به خواهر عزیزم میگم برا همه کاربرد داره میتونید با تکرار زیاد حداقل صد بار به خواست الهی خودتون برسید لطفا همه دوستان توجه کنن هیچوقت برای ازدواج اجبارا کس خاصی را انتخاب نکنید و اگر کردید از خدا بخواهید اگه به صلاحتونه بهتون برسه اگه صلاح نیست همسنگ او را به شما اهدا کنه الان جمله ی تأکیدی را میفرستم
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
خداوندا سپاسگزارم که عقدی در آسمانها بسته شده برای من هم اکنون بر زمین پدیدار خواهد شد و این جفت یکی خواهند شد به اذن خدایم،،. در صورتی شخص خاصی در نظر دارید این جمله را تکرار کنید ( خداوندا سپاسگزارم که عقد من و .... را در صورتیکه حق الهی من است و من با او خوشبخت میشوم را هم اکنون در عرصه ی عینی به مرحله ی ظهور میرسانی و در غیر این صورت همسنگ آن را بر سر راه من قرار بده)
برای سلامتی، عشق الهی ، هوشیاری مرا از سلامت و هر یاخته ی تن مرا از نور سرشار میکند ، (حداقل صد بار ...
واسه پولدار شدن و خونه خریدن هم بگو
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
چشم عزیزم برای ثروت و توانگری عرض کردم و حتما برای خونه دار شدن هم عرض میکنم ، هر چیزی که از خدا میخای دقیق و کامل بخواه خونه میخای فقط نگو خونه نقشه ی کامل خونه اتاق خوابها حیاط همونجوری دوست داری همیشه توی ذهنت بکش نقشه شو حس کن توی همون خونه ای سپاس بگوی خدا را چون خونه مورد نظر تو در عرصه ی غیبی به تو داده شده خودتو آماده کن برای دریافتش در عرصه ی عینی ، انشالله همه به خواسته هاشون برسند این که گفتم برا همه چی کاربرد دارد مثلا گاهی تصور کن داخل ماشین مورد علاقه ات در حال رانندگی هستی و موزیک گوش میدی جوری تصویر سازی کن که دستت روی رل باشه و با همسفرت صحبت میکنی قطعا بعدا همونو در عرصه ی عینی تجربه خواعی کرد انشالله
خداوندا سپاسگذارم که من در رشته ی مورد علاقه ام هیچ رقیب جدی ندارم و هم اکنون نفر اول در سطح کشوری هستم ودر عرصه ی عینی به همین زودی به چشم خواهم دید ،( از همین حالا همیشه در خیالبافیهایت لحظه ای را تصور کن که اسمتو برای نفر اولی در صفحه ی روزنامه با عکس مشاهده میکنی ضمنا هر چیزی را در هر موردی باور کردی در زندگیت به عینیت درمیاد شک نکن)