2777
2789
عنوان

مسئله داری بیا هر چی که باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیه که همو دوس داریم، منتها نیستش چند ماهه

من الان چی برات بفرستم برا پیدا شدنش یا اشتی کردنش مطلب دقیق لطفا اگه قهره یه جریانه اگه گم شده یکی دیگس ،خیلی عذر میخام برا ازدواج هست دوستی یا نه همجنستونه بازم عذر میخام جسارت نشه 

پیدا شدنش و اومدنش

لطفا در حد توان تکرار کن اول برای سلامتیش دعا کن بعد جمله ای که براتون میفرستم رامکرر تکرار کن و از خدا بخواه که هر جوری که خیر و صلاح میدونه زندگیتو رقم بزنه بذار عین جمله را پیدا کنم براتون بفرستم شک نکن بیشتر از صد بار تکرار کنی نشونه ای قطعی بهت میده یا متوجه میشی کاملا رفته یا متوجه میشی برمیگرده و بهت خبر میده من ایمان دارم به جمله های تأکیدی

تاپیکتون عاالی بود عزیزم👌🙏😊

فدای تو مهربانم ، از خداوند میخام برایت عالی ترین سعادت سلامتی برکت آرامش و ثروت را بفرستد چون همه چیز را عالی میبینی فدات بشم 

فدای تو مهربانم ، از خداوند میخام برایت عالی ترین سعادت سلامتی برکت آرامش و ثروت را بفرستد چون همه چ ...

مرسی عزززیزم انشالله،شماهم که از خوبهای سایت هستید موفق و سلامت باشید گلم💞💞💞

الهی خواسته هامون بشه داشته هامون،آمین💞
مرسی عزززیزم انشالله،شماهم که از خوبهای سایت هستید موفق و سلامت باشید گلم💞💞💞

عزیزم فدات بشم ماهی ماه کسیکه اینقد به زندگی و حتی در دنیای مجازی مهر میورزه حتما به درجات عالیی رسیده و باز هم میرسه افتخار دوستی میدید بهم از خصوصی ازت فیض ببرم؟

خدانکنه، شما لطف داری خودت گلی همه چیزُ و همه رو خوب میبینی از دیدگاهت خوشم میاد انرژی مثبت میدی مهر ...

شما خودت اصل انرژی هستید گلم اصلا انرژی زا هستید عاشقت شدم عاشق خوبیهات عاشق مهربونیهات 

عزیزم من میخوام خونه دار بشم میشه راهنماییم کنی خیلی لطف میکنی    

سلام انشالله عزیزم خونه تو دقیق بخواه نقشه ی خونه کامل و دقیق جا و مکانش مشخص کن بعد از خدا بخواه که راه به دست آوردن خونه را جلو پات بزاره و عبارت تآکیدی بساز و هر روز با انرڗی مثبت بگو و تکرار کن، اینجوری : خداوندا بابت خونه ای که بهم داده ای سپاسگزارم خداوندا پول مورد نیاز خرید این خونه را بهم از راهی که خودت میدونی بهم برسان ،،،  بیست و یک روز ،وزی سی بار تکرار کن ایشالله جور میشه ولی شک نکن کار خدا به موقع و عالیه

سلام انشالله عزیزم خونه تو دقیق بخواه نقشه ی خونه کامل و دقیق جا و مکانش مشخص کن بعد از خدا بخواه که ...

مرسی مهربون جانم ❤ ممنونم جواب دادی   

حتما انجام میدم میام نتیجشو میگم 

خدایا شکرت 🌷