2777
2789

بیاین با هم باشیم💐

من سه شنبه 37 هفته کامل میشم

با هم صحبت کنیم و در ارتباط باشیم 

بارداری چندم تونه؟ خودم دوم

نی نی تون چیه؟ پسر5 ساله دارم این دخمله

هفته چندین؟ من 37

چه مشکلاتی دارین؟ خوابیدن خیلی برام سخته😣

چند کیلو اضافه کردین؟ من 9 کیلو نشده

برای زایمان آماده این😬؟! من نه 😩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم.منم هفته ۳۷هستم.پسرم هفت سالش هست امسال قراره بره کلاس اول😅 کی تاریخ زدن واستون؟دختر من قرار ۱۱شهریور به دنیا بیاد،سزارین. من کلا۸کیلو اضافه کردم و خداروشکر میکنم چون بچه ی اولم‌۱۸کیلو وزن اضافه کردم و بعدش با یه رژیم سخت به وزن قبلم برگشتم. 

من کم مونده رختخوابمو پهن کنم تو دستشویی،شبا تا صبحم وضعیت همینه،از کمر به پایین هم که خیلی درد دارم

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
وای خوش بحالتون تودوخدادعاکنین منم ۳۵هفته روحداقل ردکنم این استرسای لعنیم یکم کم بشه 

انشالله عزیزم🌺🙏🏻

منم خیلی استرس دارم،بچه ی اولم اینطور نبودم،ولی این یکی دلهره دارم ،شایدم چون تجربه ی اولم خیلی بد و دردناک بود😅

انشالله عزیزم🌺🙏🏻 منم خیلی استرس دارم،بچه ی اولم اینطور نبودم،ولی این یکی دلهره دارم ،شایدم چون ت ...

من تجربه ی اولم خوب بودولی چون زودحامله شدم بدنم ضعیفه طول سرویکسم کمه حالاانقباضم دارم بخاطرهمین اززایمان زودرس میترسم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
سلام عزیزم.منم هفته ۳۷هستم.پسرم هفت سالش هست امسال قراره بره کلاس اول😅 کی تاریخ زدن واستون؟دختر من ...

تاریخ زایمان طبیعی برای من زدن 18 شهریور

دومی جنسیتش چیه

مبارکت باشه

وای خوش بحالتون تودوخدادعاکنین منم ۳۵هفته روحداقل ردکنم این استرسای لعنیم یکم کم بشه 

نگران نباش منم 35 رد کردم خیالم راحت تر شد ان شاء الله تو هم به سلامتی گذر میکنی

تاریخ زایمان طبیعی برای من زدن 18 شهریور دومی جنسیتش چیه مبارکت باشه

ممنونم🌺

اره طبیعی برای من هم ۱۹شهریور هست ولی من سزارین میشم چون بچه ی اولم هم سزارین شدم و قدم کوتاه هست.خدا بخواد دختر.

اسم پسرمم‌ پرهام هست 😅😅

جدی میگی🥰😍 اسم خترتو چی میزاری؟ 

اره😅❤️❤️❤️

شوهرم اسم هستی رو خیلی دوست داره،دیگه منم مخالفت نکردم باهاش.ولی خودم دلم میخواست پناه باشه که به پرهام بیاد .شما چی؟؟

راستی شما برای تولد دخترتون چند دست سایز صفر گرفتین؟من یه نوزده تیکه گرفتم ،نمیدونم کافیه یا نه؟🧐🧐

اره😅❤️❤️❤️ شوهرم اسم هستی رو خیلی دوست داره،دیگه منم مخالفت نکردم باهاش.ولی خودم دلم میخواست پناه ...

چه جالب منم به شوهرم میگم پناه میگه معنیش بده

فعلا رو مهنیا توافق کردیم

سایز صفر چند دست گرفتم ولی اصلا اندازه هم نیستن بزرگ کوچیکن 

وای لباس برای دخمل خریدن چه لذتی داره نه؟ 

چه جالب منم به شوهرم میگم پناه میگه معنیش بده فعلا رو مهنیا توافق کردیم سایز صفر چند دست گرفتم ولی ...

خوشنام باشه الهی🥰

اره خیلی ذوق داراه،البته بچه برا آدم عزیز هست چه پسر چه دختر اما من یه ذوق خاصی دارم برای این یکی،دلم میخواد زود به دنیا بیاد