2777
2789

سلام خانوماتوروخداراهنماییم کنیددخترم ۶ماهشه خیلی لاغرشده یعنی ازواکسن ۴ماهگی وزن کم کردالان کمکی براش شروع کردم ولی هیچی نمیخوره به هیچی میل نشون نمیده چیکارکنم فرنی درست میکنم عوق میزنه پوره سیب زمینی کره بدش میادموزبدش میادهیچی نمیخوره کسی بوده بچش اینجوری بدغذابوده چیکارکرده چی بدم 😔😔😔

این یه برنامست که همه مامانای بچه های هم سن بچه هاتون عضوشن هستم ومیتونین با ماماناشون صحبت وتبادل نظر درمورد بچه هاتون کنین وسوال بپرسین..قسمت داستانو لالاییوونمودار رشدو...هم داره

من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

از روی لینک میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان اینطوری کنه  کارت دراومده که 

پسر من تا ۹ ماهگی انقد با اشتیاق میخورد کاسه شو پر میکردم تموم میکرد 

اما الان ۱۶ ماهشه بزور ۵ قاشق میخوره 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین گلم دخترتون شبیه دخترمنه

من با لعاب جودوسر شروع کردم .الان همه چی میخوره.جز فرنی حریره سرلاک. 

جون رفلاکس پنهان داشت علاقه ای ب چیزای شیرین نداره

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
اوف تازه اول غذا خوردن دخترته و اینقدر حساسی التن فوقش باید به ق چ بخوره زیاد بهش نده اینقدر هم ح ...

اخه اصلاهمون یه قاشقم نمیخوره عوق میزنه اصلا دهنشونمیبنده که بره پایین میمونه ته حلقش تاحالش بدمیشه😔اعصابم خوردمیشه میبینم اینجوریه

ببین گلم دخترتون شبیه دخترمنه من با لعاب جودوسر شروع کردم .الان همه چی میخوره.جز فرنی حریره سرلاک.& ...

دقیقادخترمنم ازچیزای شیرین خوشش نمیادولی نمیدونم رفلاکس داره یانه میشه طرزتهیه جودوسربهم بگیدممنون میشم

دقیقادخترمنم ازچیزای شیرین خوشش نمیادولی نمیدونم رفلاکس داره یانه میشه طرزتهیه جودوسربهم بگیدممنون م ...

بلغور جو دوسر باشه 

اندازه دو قاشق اینا بشور خوب

بزار بپزه 

بعد ک خوب پخت آب هم داشته باشه.خوب له کن

لعابشو بده ب نی نی

یه نقطه نمک من گاهی میزدم 

بلغور جو دوسر باشه  اندازه دو قاشق اینا بشور خوب بزار بپزه  بعد ک خوب پخت آب هم داشته ب ...

خیلی ممنون عزیزم حتماامتحان میکنم انشالله خوشش بیاداگه بخوره برای سلامتی خودتودخترنازت دعامیکنم...💜

خیلی ممنون عزیزم حتماامتحان میکنم انشالله خوشش بیاداگه بخوره برای سلامتی خودتودخترنازت دعامیکنم...💜

انشالله میخوره

اصرار نکن

بهش

با روزی یه قاشق شروع کن