2777
2789
عنوان

تب کردن پسرم

52 بازدید | 6 پست

سلام مامانا پسرم از دیروز همش تب میکنه یه میاد پایین دوباره میره بالا قطره استامینفون دادم شیاف زدم دکتر هم بردم انتی بیوتیک و انتی هیستامین داده ولی باز تب میکنه شما تجربه ای ندارین میترسم خیلی 😢 با باباش با موتور رفته بیرون یه کم سرد بود 

چه خوراکی های تب  کودک را پایین و چه خوراکی هایی تب را بالا میبرد؟

✅خوراکی های پایین آورنده ی تب:

آب🔹آب پرتقال🔹سبوس🔹سبزیجات پخته🔹خوراکیهای ضدیبوست🔹 رب انار شيرين و ترش🔹آب انار 🔹آناناس 🔹انبه 🔹شير نارگيل 🔹شربت ليموترش🔹آب ليموترش تازه همراه با نصف ليوان آب و كمي عسل🔹گلابي🔹گريپ فروت🔹خیار و آب خيار 🔹آب ليموشيرين🔹ميوه هندوانه به تنهايي يا با شيرخشت🔹آب هندوانه🔹 زردآلو 🔹انگور 🔹كشمش 🔹تمبر هندي🔹برگ اسفناج🔹نی نی پرارین🔹كرفس🔹 آب هويج 🔹تخم كاهو🔹انواع كدو🔹تخم كدو🔹پياز 🔹 ترخون🔹كنگر فرنگي🔹كنگر🔹گشنيز 🔹دم كرده پونه 🔹 نعناع و چاي آن 🔹تخم جعفري 🔹خرفه🔹شنبليله🔹 فلفل🔹ريواس

🚨#تب_بر اورژانسی:

اگر یک حلقه پیاز کف پا بگذارید و روی آن جوراب بپوشانید تب کودک بسرعت قطع میشود!  ضمنا اگر سیب ‌زمینی را ورقه کنید ودرسرکه بگذارید بعد که ورقه‌های سیب‌ زمینی سرکه روجذب کردند روی پیشانی قرار بدهید تب اورژانسی رفع میشود!

✅خوراکی های #ممنوعه موقع تب :

شکر🔻 نوشابه 🔻آبمیوه های صنعتی🔻 چای 🔻 قهوه🔻نسکافه 🔻 سبزیجات خام 🔻خوراکیهای چرب و سخت هضم🔻ماء الشعیر 🔻میوه های باپوست🔻 سرخ کردنی 🔻چیپس 🔻پفک

خربزه🤒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.