2777
2789
کامپوزیت کن لمینت خیلی دندون تراش میخوره

خوندم

همه اینو گفتن

دندونام خوبه

همسرم گیر داده جفتمون هم انجام بدیم

نمیدونم واقعا درسته یا نه

کامپوزیت چیکار می کنه دقیق

ما میخوایم لبخندمون قشنگ باشه

❤خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دکترت مشورت کن

منم‌کامپوزیت کردم راضیم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
کامپوزیت مثل لمینت هست از نظر ظاهری هیچ فرقی نمیکنه من انجام دادم خیلی راضیم

مرسی خواهری

فقط موقع گاز زدن میوه و اینا مشکل نداری؟

شنیدم خیلی مراقبت میخواد

❤خدایا شکرت

خب چرا

دندونام  کامپوزیت کردم خیلی هم خوبه همه میگن خوشگله دوماه پیش که رفتم دندونپزشکی بادوستم دندوناش لمبنت کرد اینقدر خوشگل شد که حدانیت نداشت خیلی خوشم اومد دوستم لمینت کرده بود موادش هم خیلی خوب بود ازچاهایی دیگه گرون تر بود اما تضمینی بود مواد درجه یک بود دکتر معروفی هم بود

دندونام  کامپوزیت کردم خیلی هم خوبه همه میگن خوشگله دوماه پیش که رفتم دندونپزشکی بادوست ...

اول باید یه دکتر خوب پیدا کنم

برم مشورت کنم

اخه همشون بخاطر پول تشویق می کنن ادم رو

بعد همه پول رو باید یک جا داد؟

من و همسرم هر دو میخوایم درست کنیم

❤خدایا شکرت

عزیزم من لمینت سرامیکی انجام دادم ۶ ماه پیش، ببین عزیزم دندونهات به طرز فجیعی تراش میخوره و کوچک میشه و مینای دندون هات از بین میره، به گرما و سرما دندونهات حساس میشه و درد میگیره، حتی توی هوای سرد من نمیتونم حرف میزنم دندونام یخ میزنه، از طرفی تا آخر عمر دیگه باید لمینت کنی دندوناتو،  من اگر میدونستم دندونام چجوری تراش میخوره و چه بلائی سرم میاد هرگز اینکار رو نمیکردم، تازه بعدش دندونهات روی هم خوب جفت نمیشه و فشار دو فک میاد روی هم دندون دردهای دائمی داره، حتی شبها دندونهات روی هم قفل میکنه و صبح با درد بیدار میشی، بزرگترین ظلمی که در حق خودت میتونی بکنی همینه. اگه دنبال زیبایی هستی کامپوزیت کن و بگو تراش نده یا تک و توک خیلی کم

عزیزم من لمینت سرامیکی انجام دادم ۶ ماه پیش، ببین عزیزم دندونهات به طرز فجیعی تراش میخوره و کوچک میش ...

مرسی عزیزم

درحقم خواهری کردی

ممکن بود منم این اشتباه رو انجام بدم

پس همون کامپوزیت می کنیم

❤خدایا شکرت