2777
2789
عنوان

بعد از زایمان میرید خونه مامانتون شوهرتونو چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 124 پست

من هنوز باردار نشدم 

ولی دعا کنید شوهرم اوضاش بهتر شه تا بتونیم 

اگ بشم میرم خونه مامانم تا هر وقت مامانم صلاح بدونه شوهرمم میاد اونجا چون با هم راحتن با خانوادم 

نازلی سخن نگفت نازلی سخن نگفت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر باید بیاد کمک نمیشه که همه چیز سر مامانا خالی بشه 

من دوماه اول بارداریم حالم بد بود خونه مادرم موندم شوهرمم اومد کمک حال بود گاهی ظرفارو میشست مرتب میکرد کارای منو رسیدگی میکرد برا زایمان هم اوضاع همینه

سرنوشت بد نوشت ...

من 40 روز ی شهر دیگه موندم.شوهرم ناهار و شام میرفت خونه مامانش.برا خواب خونه خودمون

مادرشوهرم بعد 20 روز زنگ میزد بیا خونه این شوهرت خونه نمیاد معلوم نیست کجا میره.خخخخخ

ولی شوهرم میگفت ن.تو از پسش بر نمیای.آخه خیلی خیلی بد اروم بود.24 ساعت باید تکونش میدادی و....

من مجردم ولی اصلا راضی نیستم زحمتمو بیارم برا مامانم😐

اگر حالت بد باشه، بالاخره مجبوری از یه نفر کمک بگیری...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
من سوالم اینه که چرا میرین خونه مامانتون؟؟؟ من خونه خودم بودم سر زایمان دومم چون شهر دیگه بودم و ب ...

اره منم از همین تعجب میکنم سخته جای دیگه غیر خونه خودت

واسه هممون ارزو واسه رسیدن هست فقط یکم صبر میخاد امید
من مجردم ولی اصلا راضی نیستم زحمتمو بیارم برا مامانم😐

عزیزم هر مادری آرزوشه واسه زایمان دخترش بیاد پیشش یا دخترش بیاد خونش.نمیدونی چ حس قشنگیه😍😍😍

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
من سوالم اینه که چرا میرین خونه مامانتون؟؟؟ من خونه خودم بودم سر زایمان دومم چون شهر دیگه بودم و ب ...

شرایط همه که یکی نیست یکی بعد زایمان سرحاله یکی حالش اینقد خرابه که نمیتونه به خودش برسه

سرنوشت بد نوشت ...
من هنوز باردار نشدم  ولی دعا کنید شوهرم اوضاش بهتر شه تا بتونیم  اگ بشم میرم خونه مامانم ...

هرچقدرم راحت باشی واسه شوهرت سخته

شرایط همه که یکی نیست یکی بعد زایمان سرحاله یکی حالش اینقد خرابه که نمیتونه به خودش برسه

خب کمک بیارین خونه خودتون

من واقعا سختم بود خونه کسی باشم 

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
بعد زایمان ، خانم نیاز به مراقبت داره و نباید تنها بمونه وگرنه ربطی به سوشول بودن نداره من مامانم ...

من نه تنها مامانم ده روز کامل بابامم اومد اون نصف شب بچه رو میگرف من چش بسته بهش شیر میدادم😂

من‌سرزایمان‌اولم‌رفتم‌آره‌شوهرم‌بیشتروقتاپیشمون‌بود... سرزایمان‌دوممم‌چندروزرفتم‌ولی‌تونستم‌خودم‌جم ...

تا ده روز بازم دست تنها سخته

اره منم از همین تعجب میکنم سخته جای دیگه غیر خونه خودت

آره خیلی سخته خونه کسی باشی حتی اگر سرحال باشی

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)