2777
2789

چرا اینجوریم

حوصله هیچیو ندارم

حوصله ندارم واسه امتحانام بخونم

حوصله ندارم واسه اینکه وزنم اوکی بشه تلاشی بکنم

حوصله ندارم واسه اینکه پوستم خوب بشه و جای جوشام بره یه چندتا ماسک طبیعی امتحان کنم

هزار تا چیز میخام

هزار تا ارزو و خاسته دارم

دلم همه چی میخاد ولی چرااااااا نمیتونم خودمو بلند کنم و برم دنبالش؟؟؟؟؟چرااااااااااا انقدررررررررر بی ارادم

چرا انقدررررررررر بیخیالممممممممممممممم چرااااااااااا اینجوریییییییییمممممممم

مثلا امروز میگم،خب فردا میرم فلان کلاس ثبت نام میکنم ولی فردا ک میشع همش خودمو گول میزنم ک نه ولش کن الان هوا گرمه الان فلانه الان اینجوریه

مثلا یه چیزیو میخام واسه یکی درست کنم ازش پول میگیرم ک درست کنم فلان موقع بهش بدم،دو سه روز بعد پشیمون میشم میحام پولو بهش برگردونم😞😞😞😭😭

ای خداااااااا😭😭😭😭😭😭😭توروخدا مسخره بازی در نیارین؛بیاین جدی بهم کمک کنید

چیکار کنم ک با اراده بشم😞😞😞😞😞😞

داروییی تمرینی راهی چیزی بهم بگید😭😭😭

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید حوصله داشته باشی اراده کن

ندارمممم😭😭😭حوصله ندارم زود خسته میشم خیلییییی زود

بعدشم بیخیال میشم

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

خوبه گفتم مسخره بازی در نیارین😏😏😏😏😏😏😏واقعا که👎👎👎👎👎👎👎👎👎

ندارمممم😭😭😭حوصله ندارم زود خسته میشم خیلییییی زود بعدشم بیخیال میشم

باید برا هرکدوم برا خودت انگیزه درست کنی 

مثلا برا درس خوندن باید به درس خونا نگا کنی باهاشون رقابت کنی من کنکوری بودم تجربه رتبه های برتر خوندم انگیزه گرفتم 

برا پوست و مو ام پیج بلاگرا و ارایشگرارو زیاد دنبال کردم مخصوصا صدف بیوتی😁

این چیزا انگیزه میده عزیزم