سرلاک اصلا غذای مفیدی نیست برای بچه...حکم فست فود رو داره ...
براش فرنی و حریره بادوم و زرده تخم مرغ با کره و شیر موز و اینجور جیزا درست کن بخوره..اگرم خیلی تمایل داری سرلاک بدی از نت دستورشو بردار خودت تو خونه درست کن براش..گناه داره از الان معدشو با مواد نگه دارنده اشنا نکن
خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا درست میگین امروز انقد اذیت شدم که این فکر ب سرم زد زرده تخم مرغ الان میشه؟ بهداشت گفت بذار ...
بهداشت اصلا سواد کافی ندارن.من ۶ناهگی دخترمو بردم بهداشت گفت یک روز درمیون یه تخم مرغ کامل با سفیده بده بخوره😐
به دکترش که گفتم گفت اصلاااا اینکارو نکن ..از ۶ماه میشه زرده داد..روزی یه نصفه باید بخوره فعلا دخترتون...یا یک روز در میون ۱ زرده ز کامل رو با کره ی اب شده مخلوط کن به عنوان صبحانه بده بخوره..
عزیزم ممنونممیشه بیشتر راهنماییم کنید مثلا هر روز بهش سوپ مرغ بدم بد نیست؟ دیروز سوپش سیب زمینی و ...
نه عالی بود برنامه ی دیروزش...
برنامه ریزی کن رو کاغذ مثلا روزای زوج صبحانه یه زرده ی کامل با کره .میان وعده شیر وناهار سوپ (برنج هویج سیب زمینی ماهیچه عصاره ی پای مرغ عدس جعفری) عصر شیر .۱ساعت بعد نصف موز و گلابی رنده شده وشام همون سوپ..روز بعدش مثلا صبح فرنی یا حریره ناهار سوپ (میتونی مرغ رو با برنج بزاری بپزه یذره اب دار باشه با کره) ...وعده های غذاییشو کم حجم بده و تا زیر یکسال شیر بیشتر بده بخوره ...شیرموز عصرونه با مغزیجات مخلوط کن بده بخوره درحد ۴ ۵ قاشق چای خوری..سوپم در حد یه ۴ ۵ قاشق کوچیک بیشتر نده که رو دل نکنه خدایی نکرده..۱۰ ماه به بعد کم کم کته ی خیلی خیلی نرم رو شروع کن بده بخوره با کره .کته هویج کته عدس کته ماش کته شوید کته جعفری میتونی با سینه ی مرغ یا ماهیچه مخلوط کنی ریز ریز بدی بخوره..فعلا زوده برای کته .در حد سوپ و فرنی و شیرموز و شیربادوم .تو فرنیش پودر پسته و بادوم بریز مقوی تر بشه..۹ماه به بعد خرما با اب له کن بده بخوره روزی یدونه.