2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۴۸)

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 34 پست
زندگی روزانمه.

واااای خدای من چقدر خوبی 

من با یه دونه بچه از دنیا بریدم 

شبا دیر بخوابه به زمین و زمان بد و بیراه میگم 

خدایی الگوی من شدی😑😑😑😑چطوری تحملت بالاست ؟

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
خخخخ.شرمنده. این قسمت ۴۷ ام هست .حق دارین نشناسین. همیشه شب ها میذاشتم.دوستام میخوندن. اما دیشب خ ...

والا گیج شدم.

اخر نفهمیدم هی یکیشون بیدار میشد اونیکی میخوابید بعد باز اونیکی بیدار میشد شیر میخورد اونیکی کریه میکرد😂😂

فقط،فهمیدم دوتا نی نی داری

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعیه خداشاهده من با یه دونه بچه و شیر دادن پدرم دراومده  عجب زنیه  درضمن اگه من سه ...

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.
آره عزیزم واقعیه. بیچاره هر روز بیدار میکنه ، نصفشو من اصلا نمیفهمم. گاهی پاشدم نمازم خوندم ، ولی ...

اگه پسر من ۶ بیدار میشد میخواست بازی کنه میزدم تو سرش میگفتم برو بخواب ببینم کله سحر بازی میخواد صدات دربیاد من میدونم و تو 😂😂😂😂😂

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

میگم محمد خوبه بهونه بیرون رفتن نمیگیره پسر من دوسال نیمه کلافم کرده همش میگه ببرم پارک

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.

ماشالله چه مادر فعال و فداکاری، اگه صبر و تحملت مثل همینی که میگی باشه خیلی عالیه.... من یه پسر 9 ساله دارم و 8 ماهه باردارم، دارم به این فکر میکنم که ای کاش  حوصله نوزاد رو داشته باشم

برای سلامتی امام زمانمون صلوات😍
واااای خدای من چقدر خوبی  من با یه دونه بچه از دنیا بریدم  شبا دیر بخوابه به زمین و زمان ...

والا تازه من میگم زود جوش میارم .

ولی خوب خودمو میزنم ب بیخیالی.شوهرمم سخت گیر نیست .

عملا فقط بچه داری میکنم.

بقیه کار ها رو اگر برسم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
والا گیج شدم. اخر نفهمیدم هی یکیشون بیدار میشد اونیکی میخوابید بعد باز اونیکی بیدار میشد شیر میخورد ...

دوقلو ۶ ماهه دارم.

فقط شیر خودمو میدم.

داداش بزرگشونم ۶ سالس.

دوقلو ۶ ماهه دارم. فقط شیر خودمو میدم. داداش بزرگشونم ۶ سالس.

سلامت باشن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اگه پسر من ۶ بیدار میشد میخواست بازی کنه میزدم تو سرش میگفتم برو بخواب ببینم کله سحر بازی میخواد صدا ...

با باباش سر دستشویی رفتن دعواشون شده بود ، گریه میکرد دلم نمیومد دیگه دعواش کنم.

یه اوریگامی غورباقه آورده میگه بچشو بیا درست کنیم.

آخرم بچه هه بر عکس مامانه شد.

دهنش و پاهاش جا ب جا شدن.

میگم محمد خوبه بهونه بیرون رفتن نمیگیره پسر من دوسال نیمه کلافم کرده همش میگه ببرم پارک

امروز میگه میخوام برم کلاس.میگم تموم شده ، میگه پس واتساپ استادمو بده براش از چیزایی ک ساختم فیلم بگیرم.

کلا خوب میتونه خودش رو مشغول کنه.

فقط ب قول مامانم باید یه خدمتکار کنار دستش باشه این میریزه و سر هم میکنه وسایلو ، جمع و جور کنه

ماشالله چه مادر فعال و فداکاری، اگه صبر و تحملت مثل همینی که میگی باشه خیلی عالیه.... من یه پسر 9 سا ...

ان شاالله ک دارین.

اتفاقا نوزاد راحتتره.

بزرگ ها مسئولیتشون سختتره.

ب همین راحتی ، راضی نمیشن.

من ک مسئو لیت پسر بزرگم نباشه ، راحت ب کارای دوقلو ها میرسم.