2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۴۸)

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 34 پست

من خواهرم یه دختره پنج ماهه داره .همه خانواده بسیج شدیم کمکش میکنیم.با اینحال هنوز غر میزنه چرا نمیاید بیشتر بکیریدش من استراحت کنم.

ماشاله به شما و صبر و خوصلتون

یه سوال چقدر محمد بازیهای متنوع میکنه.پسر من همسن پسر شماست ولی خیلی کم حوصلس تو بازی .سریع خسته میشه.

شما چه رفتارایی داشتید که پسرتون اینجوری شده؟

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم یه دختره پنج ماهه داره .همه خانواده بسیج شدیم کمکش میکنیم.با اینحال هنوز غر میزنه چرا نمیا ...

من کلا انتظاراتم از بقیه خیلی کمه.

قرار بود بعد از مادرم ، مادرشوهرم اینا بیان ، اما نیمدن.

برام مهم نیست.

راستش اول اینکه خیلی باهاش بازی میکردم و اینکه از آزادی زیادی برخوردار بود.

ک البته خودش بدی هایی هم داره.

ریخت و پاشش زیاده .و شلختگی میاره.قبلا حال و وقت داشتم دنباش راه میفتادم ، راضیش میکردم باهم جمع کنیم.الان نمیرسم واقعا.

از بازی ها و کارای بچگی خودمو و برادرامم زیاد براش خاطره میگم و کتاب هم زیاد میخوندم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار