2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم ب حرفام گوش،بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 46 پست

شوهر منم اینجوره 🤣😊🤣 من دیگه عادت کردم .قبلنا خیلی غصه میخوردم ولی نشستم حساب کتاب کردم دیدم این همه ویژگی مثبت داره اینم یه منفی 

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍

ببین من بابام اوایل ازدواجشون نمیزاشتم چادر ازسرش بیوفته بااینکه خود مامانم چادری بوده ولی بعد چند ماه خود بابام بهش گفته چادر نمیخواد سرکنی. بستگی داره 😐😐😐😐😐😐توام ضعف نشون نده. بعدشم مگه چادربده من اگه بلد بودم جمعش کنم حتما سرمیکردم

کاربریم دونفره اس  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا😐😐

نه بابا  دختر

شوخی کرد 

یکی اینجا اینو تایپک کرده بود 

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️

شما ی کم اعتماد ب نفس داشته باش و قوی باش و محکم حرف بزن.بگو من انسانم و اختیاراتی دارم،زندگی دونفرس،کی گفته عاقله تویی ک باید تو فقط حرف بزنی،منم عقاید مفید دارم و بی شک گاهی بهتر تصمیم می گیرم.

وای نگو ک دلم پره تا میخوام حرف بزنم نمیزاره میگه تو خیلی غر میزنی

منم

ترفندشون تا دهنتو ببندن

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️
ببین من بابام اوایل ازدواجشون نمیزاشتم چادر ازسرش بیوفته بااینکه خود مامانم چادری بوده ولی بعد چند م ...

چادر سرم میکنم مثلا خونه خودشون اگ باشم نباید با تیشرت یا بلوز بگردم چون خوشش نمیاد ن خودش ن باباش گیر میدن بچه ته تغاری هم هس