2777
2789

سلام دوستای عزیزم😘💙💓

به نظرتون بهترین منبع تو درسای فیزیک ،شیمی ، ریاضی و زیست شناسی چیه؟؟؟ کتاب تست منظورمه!

( برای دانش آموز قوی و سطح بالا) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیست،نشرالگو

شیمی،مبتکران

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
من کنکوریم خودم زیست خیلی سبز داشتم  فیزیک و ریاضی و شیمی گاج میکرو  برام دعا کن کنکور د ...

ان شاالله بهترین نتیجه رو‌ کسب کنی عزیزم و نتیجه تلاش هاتو ببینی 

راضی بودی ازش؟؟؟ 

مرسی😍😘 تجربه خودتون هست یا دیگران؟؟؟

تجربع خودمه ک مشاورم ک دانشجو پزشکی بود بهم گف

فیزیکم گاج نقره ای

البته من نظام قدیم بودم

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

من زیست هم خیلی سبز داشتم هم نشر الگو

اما نشر الگو خیلی سطحش بالا تر. بود

ان شاالله بهترین نتیجه رو‌ کسب کنی عزیزم و نتیجه تلاش هاتو ببینی  راضی بودی ازش؟؟؟

مرسی عزیزم 

آره گلم من راضی بودم💝💝💝💝

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹

خدا کنه سال دیگ نظام قدیم برگزار شه😞