2777
2789
عنوان

آموزش خواب نوزاد

712 بازدید | 7 پست

برای اینکه نوزادتون خواب منظم و خوبی داشته و شب ها مرتب بیدار نشه یه راهکار خوب دارم:

شاید تا یک هفه سختتون باشه ولی فورا بچه عادت میکنه. وقتی که شیرش میدین قبل از اینکه خوابش ببره بزاریدش روی تختش را توی جاش. بعد بدون اینکه بلندش کنین با نوازش کردن بخوابونیدش. شاید یکمی نق بزنه محل ندین زود خوابش میبره. با این کار یاد میگیره اگه شب به دلیلی غیر از گرسنگی از خواب پرید خودش دوباره بخوابه. در ضمن شب ها ببینین حدودا بچه ساعت چند برای شیر خوردن بیدار میشه ساعت رو کوک کنین و قبل از اون بیدار شین که تا چشم هاشو باز کرد قبل از گریه افتادنش شیرش بدین. اینجوری به گریه عادت نمیکنه.  

نوزاد تا 1 سالگی فورا عادت هاش رو ترک میکنه.

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

پسر من برا خواب شبش همه برقارو خاموش میکنم پتوشو میندازم جاشو لباساشو عوض میکنم شیرو داروشو میدم اونم چهار دستو پا بدو بدو میاد تو جاش اونقدر نق میزنه و بازی میکنه تا خودش میخوابه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من برا خواب شبش همه برقارو خاموش میکنم پتوشو میندازم جاشو لباساشو عوض میکنم شیرو داروشو میدم اون ...

ای جانم. اتفاقا یه نکته مهمم اینه که نوزاد تا چندسال اصلا ترس از تاریکی نداره چرا ما با شب خواب روشن کردن ایت ترس رو به وجود میاریم؟!

شما امتحان کردی؟

من مطالعه میکنم و مطالعاتم رو روی بچه های خواهررم امتحان کردیم برای هر دوشون جواب داده ایشالا تا دو ماه دیگه منم اقدام به بارداری میکنم

شما که تجربه داری میشه بگین با نوزاد ۲و نیم ماهه مسافرت میشه رفت نزدیکای مهر البته

بله بعد از چهل رو حساسیت نوزاد کمتره ولی خب مهر ماه اگه هوا سرده خیلی باید مراقب باشین زود سرما میخورن. تو این کرونا بچه رو نبرین مسافرتا!

بله بعد از چهل رو حساسیت نوزاد کمتره ولی خب مهر ماه اگه هوا سرده خیلی باید مراقب باشین زود سرما میخو ...

نمیدونم شایدم نرم به شدت روحیه بده اصلا فکرشم نمی کردم بچه انقد محدودیت بیاره حداقل بعد از ظهرا میرفتم بیرون با ماشین دور میزدم حالم خوب میشد الان دیگه اونم‌ندارم خدا کنه بعد از چهل روز یکم وضعیتم بهتر بشه