2777
2789
عنوان

کیف مدرسه

421 بازدید | 14 پست

دوستان میشه کیف مدرسه دخترمو بندازم تو ماشین لباسشویی ؟؟دیروز بردم خشکشویی گفت ماشینای ما بزرگه کیف اسیب میبینه بندازین تو ماشین خانگیا ولی میترسم چروک بشه وخراب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دست بشور ولی کیف میخواد چیکار الان

یه بار با دست شستم وقتی خشک شد رد اب خشک شده روش مونده بود!میگن شهرستانایی که کرونا  تو وضعیت حاد نباشه یه روز درمیون میرن مدرسه با پنج شیس نفر دانشاموز که اونم از ۱۵ شهریور باز میشه کیف پارسالش کلا نو هست ولی میخوام بشورمش دیگه امسال تکلیف مدارسم مشخص نیست دیگه نوشو نخریم

یه بار با دست شستم وقتی خشک شد رد اب خشک شده روش مونده بود!میگن شهرستانایی که کرونا  تو وضعیت ح ...

خوب بشورش نمیمونه

من همیشه کیفامو میشورم 

ولی اگه ابتداییه نفرستش مدرسه خطرناکه

با دست میشورم که له نشه😐از کوله اصل داشتم تا از این چرم مصنوعی مسخره ها ولی همرو با دست شستم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. به ارامش دست یافتم و همه چیز برای رسیدن به ارزوهایم فراهم شد به خدای خود نزدیک تر شدم و خانواده ام غرق در ارامشی بی پایان شدند
بادست یه بار شستم رد اب خشک شده رو معلوم بود

اویزونش نکن برا خشک کردن  یه جا بخوابونش 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. به ارامش دست یافتم و همه چیز برای رسیدن به ارزوهایم فراهم شد به خدای خود نزدیک تر شدم و خانواده ام غرق در ارامشی بی پایان شدند
خوب بشورش نمیمونه من همیشه کیفامو میشورم  ولی اگه ابتداییه نفرستش مدرسه خطرناکه

ماتو روستا زندگی میکنیم کلا ۱۳ تا دانشاموزن اونم نصفشون میان یه روز درمیون چون مقطع اول ابتدایی هست میترسم پایه ضعیف باشه نتونه بره جلو خودمم بچه کوچیک دارم نمیتونم زیاد بهش برسم ولی بازم بسته به شرایط میذارم بره دیگه