2777
2789

بچه ها سلام شوهرم دیشب ساعتای ۱۱ ازبیرون اومدم گف حال خوبی ندارم ومعدم بهم ریخته وببخشید اسهال شدم

بهش دمنوش اینا دادم بهترنشد الان میگ یخورده تبم دارم فک کنم کروناس

پاشو وسایلتو جمع کن برو خونه مامانت 

ولی من میگم کرونا نیس اگرم باشه احتمالا ماهم ناقلیم چجوری برم خونه مامانم 

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تو برو خونه مامانت اگه جونشون واست اهمیت نداره بعدم بگو بره تست بده اگه کرونا بود و نیاز به بستری نداشت بگو بره تو اتاق شما هم تو هال دور و برش نباش و بهش برس بگو اگه من نباشم کی جلوت آب و دون بزاره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

فعلا اتاقتون رو جدا کنید. ماسک بزنید. دستهاتون رو دایم بشورید. سرویس بهداشتی هم بعد از هر استفاده ضد عفونی کنید

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

شوهرمنم همینو میگفت چون بنده خدا میره سرکار و همش بیرونهه.گفت اگه من گرفتم تو برو.بهش گفتم اخه تو گرفته باشی منم گرفتم سرماخوردگی نیس ک علائمش همون روز بیاد.بعد دوهفته علائم شدید میشه و اینا.توهم جایی نرو انشالله ک کرونا نباشه قرنطینه بمونین حل میشه

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
شوهرمنم همینو میگفت چون بنده خدا میره سرکار و همش بیرونهه.گفت اگه من گرفتم تو برو.بهش گفتم اخه تو گر ...

آره بخدا اونم مجبورع بره بیرون سرکار وخیلیم رعایت میکنه 

هیچچ جاهم نمیریم 

آخه باردارم هستم ویه پسر ۴ونیم ساله دارم😣

بهش بگو بيخود موش مرده نشو عزيزم منو دك كني از خونه 😒اگر خيلي شك داري ك گرفتي  اول برو ازمايش بده بعدم برو تو اتاق تا مدت مشخص قرنطينه شو تو سالنم مياي با دو تا ماسك بيا و نزديك ماها هم نشو 

بعدم بگو مگ مهمونيه پاشم مثل اسگلا برم خونه مامان بدبختم اونارم درگير كنم 

اتفاقا چون ناقليم بايد جايي نريم

فعلا اتاقتون رو جدا کنید. ماسک بزنید. دستهاتون رو دایم بشورید. سرویس بهداشتی هم بعد از هر استفاده ضد ...

از دیشب ک اومد گف بیحالم رف داخل اتاق وهمه چیشو جدا کرد

الان میگه بااین وضع تو میترسم

من خونه میمونم تو برو