2777
2789
عنوان

بچه هااا من بيني اينو خيلي دوست دارم بياين ببينين

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 63 پست
اشكال نداره عزيزم ولي ميشه بدونم چرا؟چيش؟

از نوکش خوشم نیومد عزیزم,خیلی تیزه,نوک بینی یه کم گردتر قشنگتره به نظرم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها مرسي از نظرت عزيزم

فدات

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
بستگی داره فانتزی دوس داشته باشی یاطبیعی.و اینکه اگر صورتت خ بزرگ باشه دماغ کوچیک واقعا بد میشه و اح ...

مگه اين خيلي كوچيكه؟

بعد اينكه عزيزم اين عكسي كه فرستادم فانتزي يا نيمه فانتزي؟

عه چرا عزيزم؟

اولین بار که عمل کرد پشت بینیم کلی باد داشت الانم که دوباره عمل کردم ی طرفش کلی باد داره 

داشتیم فیلم آدمخوارها رو نگاه میکردیم که من                                                              جیغ کشیدم          بابام گفت نترس دختر گلم اینا ادمخوارن باتو کاری ندارن 

لزوما فکر نکن دکترا میتونن دقیقا همین مدلو برات دربیارن.بستگی به آناتومی بینیت داره که چطور دربیاد و تا چه اندازه کوچیک بشه.من دلم فانتزی میخواست اما دکترم راهنماییم کرد و گفت بعدها مشکل تنفسی پیدا میکنی و سال ها بعد دماغت میفته.گفت نیمه فانتزی خوبه چیزی که هم مشکل تنفسی پیدانمیکنی هم از طبیعی بهتره .باید دکترت بهت بگه چه بینی برای صورتت مناسبه

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
لزوما فکر نکن دکترا میتونن دقیقا همین مدلو برات دربیارن.بستگی به آناتومی بینیت داره که چطور دربیاد و ...

مرسي از راهنماييات عزيزم

خب منم نيمه فانتزي ميخام دقيقا؟اين عكسي كه گذاشتم فانتزي يا نيمه فانتزي؟

اگه تهراني اسم دكترتو ميگي

مگه اين خيلي كوچيكه؟ بعد اينكه عزيزم اين عكسي كه فرستادم فانتزي يا نيمه فانتزي؟

بنظرمن خیلی کوچیکه براصورتش..فکرکنم نیمه فانتزی حساب میشه..این چیزا یه کم سلیقه ایه ولی درکل عکس تمام رخ بهتر قابل قضاوته چون اکثر دماغای عملی نیمرخشون خوب میشه..تمام رخشون ایراد داره

اولین بار که عمل کرد پشت بینیم کلی باد داشت الانم که دوباره عمل کردم ی طرفش کلی باد داره 

دماغ من هیچ ایرادی نداشت فقط نوکش یکم افتاده بود ولی الان کلی ایراد داره 

داشتیم فیلم آدمخوارها رو نگاه میکردیم که من                                                              جیغ کشیدم          بابام گفت نترس دختر گلم اینا ادمخوارن باتو کاری ندارن